Alanya standına yoğun ilgi

Bu yıl yedincisi düzenlenen Yöreks Fuarı'nda Alanya standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Alanya standına yoğun ilgi

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ve Antalya Ticaret Borsasının (ATB) organizasyonuyla bu yıl 7. si düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı törenle açıldı. Antalya Fuar Merkezi (ANFAŞ) da bu yıl 7. Si düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarın’da Alanya standı da yer aldı. Açılışta Alanya standına protokol ve davetliler yoğun ilgi gösterdi. Alanya’ya özgü ürünlerin yer aldığı Alanya standında Alanya Belediyesi ipek dokuma ve ipek kozasından çiçek yapımını fuarda uygulamalı olarak sergiliyor. 

banner111
ALANYA STANDINA BAKAN TÜFENKCİ’DEN BÜYÜK ÖVGÜ  

Açılışın ardından Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Alanya standını ziyaret ettiler. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’den Alanya ve Alanya standı hakkında bilgi alan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, beraberindekilerle birlikte standı gezdi. 

Alanya’ya özgü Alanya kabağı ve bakır işlemeciliği ile Alanya Belediyesi tarafından; “Muzdan Sanata Hayalden Tasarıma” başlığı altında muz lifi, muz lifinden elde edilen iplik, muz lifinden dokuma örneklerini inceleyen Bakan Tüfenkci, özel olarak hazırlanan üç boyutlu Alanya tanıtım filmini de izledi. Alanya muzu ile tropikal meyvelerin de tadına bakan Bakan Tüfenkci ve beraberindekiler Alanya standından övgüyle bahsettiler.  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Bakan Tüfenkci ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğ’na muz lifi ve ipek kozasından yapılan çiçek tablosu hediye ederek teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2016, 15:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83