Alanya THK'da olaylar bitmiyor

Türk Hava Kurumu Alanya Şubesinde tartışmalar devam ediyor.

Alanya THK'da olaylar bitmiyor

Genel Kurul’dan beri suların bir türlü durulmadığı Türk Hava Kurumu Alanya Şubesi çöpe giden binlerce derinin ardından Gündoğmuş’ta deri toplayan şoförlerin parasını ödemediği için yeiden gündemde.

Alanya'da olaylı genel kurulda seçilen Türk Hava Kurumu (THK) Alanya Şube Başkanı Metin Akdeniz ve yönetimi geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda organize edilemeyen deri toplaması nedeniyle binlerce derinin çürümesi ve çöpe gitmesi ile gündeme gelmişti. THK Seçimli Genel Kurul’u sonrası bir türlü sorunlar bitmek bilmedi.  Kurban Bayramı’nda Gündoğmuş’ta deri toplaması için anlaşma yapılan ve 1850 adet deri toplayan şoförler alacaklarını alamadıkları için tepkili. Aldıkları yakıt fişlerinin faturalarını THK Alanya Şubesi’ne gönderen şoförler paralarını alamayınca çareyi şikayet etmekte buldu. Şoförler hazırladıkları dilekçeyi Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER), Antalya Valiliği, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı, Alanya Kaymakamlığı, Gündoğmuş Kaymakamlığı, THK Genel Başkanlığı ve Alanya Şube Başkanlığı’na gönderdi.  

DERİLER DE ÇÖPE GİTTİ

Şoförlerin yaklaşık 4 bin TL alacağı olduğu ifade edilirken, şoförlerin topladığı 1850 derinin büyük çoğunluğu ise çürüyerek çöpe gitti. Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden Türk Hava Kurumu, Alanya bölgesinde önemli bir zarar etmiş oldu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2018, 00:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83