“Alanya Türk Ocağı Kaygusuz Abdal Hatıra Ormanı”

Milli Mücadele’nin 100. Yılına ithafen, Türk Ocakları Alanya Şubesi tarafından kurulan Kaygusuz Abdul Hatıra Ormanının bugün açılışı gerçekleştirildi.

“Alanya Türk Ocağı Kaygusuz Abdal Hatıra Ormanı”
Toslak Mevkii’nde gerçekleştirilen hatıra ormanının açılışı Covid-19 kurallarına uygun bir şekilde sınırlı sayıda Ocaklı’nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Türk Ocakları Alanya Şube Başkanı Hasan Peker açılış ile ilgili yaptığı açıklamada, “Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türk Ocakları arasında yapılan protokol gereğince Milli Mücadele'nin 100. yılı vesilesi ile ülkemizin birçok şehrinde Türk büyüklerinin isimlerini taşıyan Hatıra Ormanlarının oluşturulmasına karar verilmişti. Bu doğrultuda Türk Ocakları Alanya Şubemiz tarafından Milli Mücadele’nin 100. yılına ithafen Toslak Köyü Ketenlik mevkinde, “Türk Ocakları Alanya Şubesi Kaygusuz Abdal Hatıra Ormanı” Alanya’mıza kazandırıldı. Hatıra Ormanının Alanyamıza kazandırılmasında emeği geçen başta Türk Ocakları Genel Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Öz olmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığımıza Yönetim Kurulumuz adına teşekkürlerimi sunuyoru


Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2021, 14:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83