Alanya Türk Ocaklarının ABD tepkisi

Türk Ocakları Alanya Şube Başkanı Hasan Peker, ABD'nin Türkiye ile ilgili kararlarına tepki gösterdi.

Alanya Türk Ocaklarının ABD tepkisi


Peker'in konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Bu kararların, Barış Pınarı Harekâtı üzerine ve tam da Cumhuriyet Bayramı'nı kutladığımız günde alınması, tamamen kötü niyetli ve düşmanca bir tavırdır.

ABD Temsilciler Meclisi üyelerine ve Türk düşmanlığı yapanlara ilan ederiz ki, onların Türk Milletine soykırım yaftası yapıştırma densizlikleri, bizim indimizde hükümsüzdür. Türk Milleti, 100 yıl önce kendisine kefen biçmeye kalkanlara ve onların uşaklarına gereken cevabı Çanakkale'de, Sakarya'da ve Büyük Taarruz ile vermiştir.

Siz, köklerini kazıdığınız Amerika yerlilerinin, atom bombası ile katlettiğiniz Japonların, kendi kurduğunuz terör örgütlerini bahane ederek Afganistan'dan Yemen'e, Irak'tan Libya'ya kanlarına girdiğiniz Müslümanların hesabını veriniz.
Osmanlı Devleti, sizin misyonerlerinizin, Batılı devletlerin ve Rusların kışkırttığı Ermeni çetelerinin ihanetlerine karşı bir nefsi müdafaa tedbiri olarak Sevk ve İskân Kanunu'nu çıkardı. 

Rus işgali üzerine Doğu Anadolu'da Ermeni çetelerinin katlettiği Müslüman sayısı 500 binin üzerindeyken sizler utanmazca, tarihî gerçeğe uymayan ve hukuki temeli olmayan  Ermeni Soykırımı yalanını kabul ediyorsunuz. Türk Milletine attığınız bu iftirayı reddediyor, bu aşağılık kararınızı lanetliyoruz.

Bu coğrafyada yaşayan insanları bin yıl, din ve ırk ayrımı yapmadan bir arada yaşatan ecdadımızla aynı kanı ve ruhu taşıyoruz. Sizin tehdit ve şantajlarınıza boyun eğecek bir millet değiliz.

Bin yıldır birlikte yaşadığımız kardeşlerimizi bir terör örgütünü kullanarak bizden ayırma ve İslam dünyasının içine yüz yıl sürecek bir fitnenin tohumlarını ekme hainliğiniz başarılı olamayacaktır. Türk Milleti ve Türk Devleti kıyamete dek payidar olacaktır.


















Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2019, 10:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83