'ALANYA'YA 154 MİLYON TL YATIRIM YAPACAĞIZ'

ALTSO Meclisi'ne konuk olan Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Genel Müdürü Faruk Karaçay, "Şuana kadar 70 milyon TL’lik yatırım yaptık, 83 milyon TL'lik daha planlıyoruz. Toplamda Alanya’ya 154 milyon TL’lik yatırım yapacağız” dedi.

'ALANYA'YA 154 MİLYON TL YATIRIM YAPACAĞIZ'

 Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kasım ayı olağan meclis toplantısı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleştirildi. Toplantıya Başkan Mehmet Şahin’in konuğu olarak katılan, Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Genel Müdürü Faruk Karaçay Alanya’daki yatırımlar konusunda meclis üyelerine bilgi verdi, bölgenin taleplerini dinledi.

banner111
FARUK KARAÇAY ALTSO MECLİSİ’NE KONUK OLDU

ASAT İçme Suları Daire Başkanı İsmail Demirel, ASAT Arıtma ve Atık Su Daire Başkanı Ramazan Akın, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, ASAT Alanya Şube Müdürü Fatih Uysal’ın da katıldığı toplantıda ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, komite üyelerinden gelen talepleri ASAT yetkililerine iletti. Bilindiği üzere geçtiğimiz ay gerçekleşen ALTSO Meclisi’ne de CLK Akdeniz Genel Müdürleri Murat Yiğit ve Halit Bakal katılmıştı.

Şahin, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay’ın davetleri üzerine meclis toplantısına katılmasından duyduğu memnuniyeti de ifade ederek, “ Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Alanya Ticaret erbabına gösterdiği önemi de böylece belli etmiş oldu. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz oda olarak hizmet noktasında hem Antalya Belediyesi ve hem de Alanya Belediyesi ile koordineli çalışmaya ve üyelerimizin sorunlarını çözmeye önem gösteriyoruz. Alanya’mız için de üzerimize düşen konularda kurumlarla işbirliğine hazırız” diye konuştu.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in konuşmasının ardından, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, ALTSO Meclis üyelerine, Alanya’ya yapılan yatırımlar hakkında çeşitli bilgiler aktardı.


KARAÇAY: “70 MİLYON TL YATIRIM YAPTIK”

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in, kendisini ALTSO Meclisi’ne davet etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaçay, Alanya’ya toplamda 70 milyon TL’lik yatırım yapıldığını söyledi. 83 milyon TL’lik de yatırım planları olduğunu açıklayan Karaçay, “Alanya’ya büyük önem veriyoruz. Bunu yaptığımız yatırımlarla da gösteriyoruz. Toplamda Alanya’ya 154 milyon TL’lik yatırım yapacağız” dedi.

ŞAHİN: “ÜLKEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

ALTSO Meclis Toplantısı’nda yönetim kurulu faaliyetlerini meclis üyelerine aktaran ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “1 Kasım’da gerçekleştirdiğimiz milletvekili seçimleri ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Yeni hükümette Dışişleri Bakanı olarak görevlendirilen Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’da bizleri tekrar gururlandı. Kendisine tekrardan başarılar diliyorum” dedi.

ŞAHİN: “İSTİŞARE TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR”

ALTSO üyelerinin sorunlarını dinleyip, çözüm üretebilmek için düzenlenen istişare toplantılarına devam ettiklerini vurgulayan ALTSO Başkanı Şahin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu da sivil toplum kuruluşlarıyla buluşturduklarını söyledi. ALTSO’nun Alanya’nın birleştirici gücü olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, bu kapsamda çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

ŞAHİN: “TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Toplantının sonunda tekrar söz alan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO üyelerinin istekleri doğrultusunda her yatırımın, her projenin takipçisi olacaklarını ifade ederek, toplantıya katılarak bilgi veren ASAT yetkililerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 17:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83