Alanya'ya modern caddeler kazandırılıyor

Yaşanabilir ve güvenli bir kent ortamı için mahallelerde çok yönlü çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, kaldırım ve parke çalışmasına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Oba Mahallesi Dutdibi Sokakta 1.300 metre kaldırım yapılıyor.

Alanya'ya modern caddeler kazandırılıyor
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çağdaş bir şehir kimliği kazandırmak için yatırım ve hizmetlerine tüm mahallelerde devam ediyor. Bu yönde yürütülen çalışmalar kapsamında yeni açılan imar yollarında kaldırım çalışması başlatıldı. Oba Mahallesi’nde başlatılan kaldırım çalışması bölge genelinde devam edecek.

Özellikle engelli kullanımına uygun kaldırımları ile Alanya’nın engelsiz bir turizm kenti olarak örnek gösterildiğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapılaşmanın tamamlandığı bölgelerde yol düzenleme ve kaldırım çalışmamız devam ediyor. Öncelikle Oba ve çevre mahallelerdeki modern yapılaşmaya uygun olarak çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Oba Mahallesi’nde Nazmi Yılmaz Ortaokulu çevresinde bağlantıları ile beraber 1.300 metre kaldırım yapıyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83