'Alanya'yı Antalya'da temsil etmek istiyorum'

'Alanya'yı Antalya'da temsil etmek istiyorum'
Ekim 2020’de yapılacak olan Antalya Barosu Başkanlık seçiminde adaylar belli olmaya başladı. Alanya’nın başarılı avukatlarından Buket Özcan, Antalya Barosu Başkanlık yönetim kurulu üyeliği için ilk resmi adaylık açıklamasını yaptı.

İki yılda bir yapılan, yeni dönem Baro Başkanlığı seçim çalışmaları Antalya’da başladı. Alanya’da bulunan tüm meslektaşlarını temsil etmek adına yola çıkan Av. Buket Özcan, Ekim ayında yapılacak olan seçimlerde “Baromuz Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Üyesi adayıyım” dedi.

Alanya'da 600’e yakın avukatı temsilen Antalya Barosu Başkanlık yönetim kurulu üyeliğine aday olan Av. Buket Özcan, “Bu seçimler 2 iki yılda bir yapılmakta olup, dört dönemdir yani Sekiz yıldır Alanya Antalya Barosunda temsil edilmiyor. Alanya’nın temsil edilebilmesi için bütün meslektaşlarımdan destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Av. Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da, “Değerli meslektaşlarım; hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığı ilkesinin kalıcılığı, mesleki dayanışmanın korunması ve Alanya’da bulunan tüm meslektaşlarımın temsili, sorunlarının çözümü, istek ve taleplerinin iletilmesi konusunda katkıda bulunabilmek için Baromuz Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Üyesi adayıyım. Seçime katılacak tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2020, 21:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83