Alanya'yı keşfe çıktılar

Alanya'ya gelen Azeri gazeteciler, teleferik ile Alanya Kalesi'ne çıktılar, Tophane'yi gezdiler, Dimçayı serinliğinde mola verip, kendilerini Dim Mağarası'nın büyüleyici atmosferine bıraktılar.

Alanya'yı keşfe çıktılar
Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) Azerbaycan'daki kardeş cemiyeti olan Parlamento Muhabirleri Derneği'nin yönetim kurulundaki Azeri gazeteciler, Alanya'daki ikinci günlerinde Alanya'yı keşfe çıktılar. Sabah saatlerinde Teleferik ile Alanya Kalesi'ne çıkan gazetecilere AGC Başkan Yardımcısı Gaye Coşkun ve AGC Yönetim Kurulu Üyesi Barış Başar eşlik etti. Alanya rehberi İlhami Yetkin'in anlatımları ile Alanya tarihini gezerek öğrenen gazeteciler, Tophane, Tersane ve Kızılkule'de bol bol fotoğraf çektiler. 
Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde Alanya Turizm Tanıtma Vakfı'nın katkıları ile Alanya'da bulunan Azeri gazeteciler, öğle molasını Dimçayı Pınarbaşı Restoran'da verdiler. Dimçayı serinliğinin keyfini çıkaran gazetecilerin son adresleri Dim Mağarası oldu. Dim Mağarası'nın büyüleyici atmosferine hayran kalan gazeteciler, mağaranın yapısını görünce adeta büyülendiler. 
Kendileri için hazırlanan gezi programı çerçevesinde Alanya'nın tarihi ve turistik güzelliklerini görmeye devam edecek olan Azeri gazeteciler, hafta içinde resmi temaslarda da bulunacaklar. Alanya protokolünü ziyaret edecek olan gazeteciler, Alanya'da dolu dolu bir hafta geçirecekler.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 10:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83