Alanya'yı saran toz bulutuyla ilgili korkutan açıklama

Sabah saatlerinde Alanya'da etkili olan toz bulutu ile ilgili Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü açıklama yaptı

Alanya'yı saran toz bulutuyla ilgili korkutan açıklama
Türkiye’ye Suriye üzerinden gelen toz bulutu sabah saatlerinden başlayıp ilerleyen saatlerde etkili oldu. Alanya ve bölgede etkili olan toz bulutu ile ilgili Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada, "Toz bulutu bugün şehrimize giriş yaptı. Yarın daha da etkili olacak. Yarından sonra başlaması beklenilen yağmur ile birlikte kaybolması bekleniyor"denildi.

"Yarın daha da etkili olacak" 

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise yaptıkları açıklamada, "Toz bulutu bugün şehrimize giriş yaptı. Yarın daha da etkili olacak. Yarından sonra başlaması beklenilen yağmur ile birlikte kaybolması bekleniyor. Şu an için hayatı etkilediği söylenemez. Yağmur ile birlikte hafif şekilde çamur görebiliriz. Antalya’da cumartesi öğlen saatlerinden itibaren gök gürültülü yağmur bekliyoruz" açıklamasını yaptı. 
Öte yandan Meteoroloji Böle Müdürlüğü, toz taşınımı sebep olabileceği görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018, 15:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83