Alanya Yörex Fuarı'na katılacak

“9. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı” 24 – 28 Ekim 2018 tarihleri arasında Antalya Expo Center Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Alanya Yörex Fuarı'na katılacak
Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan YÖREX- Yöresel Ürünler Fuarı'nda, Alanya Kaymakamlığı, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Alanya Belediyesi, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği ile birlikte birçok sivil toplum örgütünün destekleriyle açılacak stantta Alanya yöresel ürünleri ile bir kez daha vitrine çıkacak.

Fuar’da yer alacak Alanya standında Alanya İpek Dokuma Ürünleri ve El Sanatları, Muz Lifinden Ürünler, Sukabağı Ürünleri, Muz, Keçiboynuzu, Tropikal Meyveler, Zeytin, S Pasta ve Çiğirdik, Kuruyemiş, Muz Ürünleri gibi Alanya’ya özgü ürünler sergilenecek. Ayrıca odamız öncülüğünde coğrafi işareti Alanya'ya kazandırılan Alanya Avokadosu ve Alanya Yenidünyası'da Alanya standında yerini alacak.

Açılışı 24 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 16.00’da gerçekleşecek olan fuar, 24-28 Ekim 2018 tarihleri arasında saat 10:00-20:30 arası ziyaret edilebilecektir.

Başkanımız Mehmet Şahin, söz konusu fuara tüm üyelerimizi ve halkımızı da davet etti.

Not: 5 gün gerçekleştirilecek fuarda;
26 Ekim Cuma günü saat 14.00'da Türkiye Otel Satın Alma Müdürleri Eğitim Derneği (OSMED) işbirliğinde, OSMED bünyesinde yetkililerin ve TOBB Türkiye Turizm Sektör Meclisi üyelerinin katılımlarıyla fuaye alanında, 'Turizm konaklama sektöründe yöresel ürünler' konulu panel, panel sonrası da yetkililerce stant ziyaretleri gerçekleştirilerek ikili görüşmelerde bulunulacaktır.

27 Ekim Cumartesi günü 14.00-15.00 saatleri arasında ise Antalya Ticaret Borası (ATB) ile Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) işbirliğinde 'Sürdürülebilir Gıda İçin: Yöresel Ürünler' konulu panel düzenlenecektir.

Panele katılmak isteyen üyelerimizin odamıza başvurmaları önemle rica olur. (242 512 16 97)

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 16:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83