Alanya zirveye güzel ev sahipliği yaptı

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya'nın zirveye en iyi şekilde ev sahipliği yaptığını belirtti.

Alanya zirveye güzel ev sahipliği yaptı

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 'Türkiye-Rusya Ortak Stratejik Planlama Grubu Beşinci Toplantısı' sonrası değerlendirmelerde bulundu. Kaymakam Tanrıseven, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavroy'un havaalanından geliş ve gidiş dahil olmak üzere her şey kusursuz olduğunu belirtti. Kaymakam Tanrıseven, "Sayın Lavrov'un havaalanında Rus öğrencileri tarafından karşılanması, oteldeki düzen ve program da dahil olmak üzere her şey çok güzel geçti" dedi. 

banner111
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'la da yapılan görüşmeler sonucunda kendilerinin memnuniyetlerini dile getirdiler.

KAYMAKAM TANRISEVEN "ALANYA DÜNYA GÜNDEMİNE OTURDU"

Kaymakam Tanrıseven değerlendirmesinde şunları kaydetti: "Türkiye-Rusya ilişkilerinde yeni döneme girildi. Bu toplantının Ankara veya İstanbul gibi büyük şehirlerde değil; Alanya'da yapılması Alanya'nın tanıtımı açısından çok önemli. 'Türkiye-Rusya Ortak Stratejik Planlama Grubu Beşinci Toplantısı' kentimizin tanıtımı için çok olumlu oldu. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov da her şeyin kusursuz ve çok iyi geçtiğini söylediler. Dünya'nın gözü Alanya'daydı. Dünya televizyonları Alanya'dan canlı yayın yaparak, an be an Alanya'nın tanıtımını yaptılar. Bu toplantı ile önümüzdeki dönemlerde Alanya'nın bu tür büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabileceği ortaya çıkmış oldu. Emeği geçen, çaba gösteren ve programının eksiksiz geçmesini sağlayan herkese teşekkür ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2016, 11:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83