alanyaadres.com Antalya ikincisi oldu

Alexa, Antalya'nın en çok tıklanan haber sitelerini açıkladı. Alanya'nın İnternet Gazetesi alanyaadres.com, 3'üncü sıradan 2'inci sıraya yükseldi.

alanyaadres.com Antalya ikincisi oldu
Alanya'nın ilk internet gazetesi olan ve bu yıl 10'uncu yılını kutlayan alanyaadres.com istatistiklerde de zirvede yer aldı. WEB siteleri hakkında bilgileri toolbarı yoluyla toplayarak, ziyaretçi sayıları (trafik) üzerinden sıralama yapan servis Alexa, Antalya'daki en çok tıklanan haber sitelerini açıkladı. Açıklanan listeye göre alanyaadres.com Antalya'da ve Alanya'da 2. sırada yer aldı.

Alanyaadres.com açıklanan verilere göre Türkiye'de 7.156, dünyada ise 485.007'inci sırada yer aldı. 

BÜYÜK YÜKSELİŞ

alanyaadres.com 4 ay önce açıklanan verilerde Antalya'da üçüncü sırada yer almıştı. 4 ay içerisinde çizgisini bozmadan devam eden ve takipçi sayısını her geçen gün arttıran alanyaadres.com ikinci sıraya yükseldi. Alanya'da ikinci sıradaki yerini koruyan Antalya'da da en çok tıklanan ikinci site olan alanyaadres.com, haberci07.com'u geride bıraktı ve yükselişini sürdürerek zirvenin ortağı oldu. 

"DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZU GÖRMEK BİZİ MUTLU ETTİ"


alanyaadres.com'un sahibi Ali Doğan okurlara ve takipçilere teşekkür etti. Doğan, "4 ay önce Antalya'da 3. sırada yer alıyorduk. Alanya'da ve Antalya genelinde 2. sıraya yükselmemizi sağlayan tüm okuyucularımıza, takipçilerimize teşekkür ediyorum. Onların destekleri ile bu başarıyı sağladık. Doğru yolda olduğumuzu görmek bizi mutlu etti. Dürüst, tarafsız habercilik anlayışımızla 10 yıldır olduğu gibi Alanya ve bölgemizin bundan sonra da hizmetinde olacağız." dedi.

İşte 4 ay önceki ALEXA sıralaması:

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 17:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83