Alanya’da 29 Ekim heyecanı başladı

Her yıl büyük coşkuyla kutlanan ve bu yıl pandemi gölgesinde gerçekleştirilecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında bugün Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Alanya’da 29 Ekim heyecanı başladı
Anıt önünde gerçekleştirilen programa Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Pandemi tedbirlerinin titizlikle düşünüldüğü etkinlikte temsilciler anıt önüne çelenk bıraktı.

KUTLAMALAR DEVAM EDECEK

Kutlamaların Kabulü ise yarın saat 09.40’da Alanya Hükümet Konağı önünde başlayacak. Saat 10.00’da ise saygı duruşu ve istiklal marşı, günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi ve kapanış olarak devam edecek. Etkinlikte pandemi nedeniyle maske takmak zorunlu olacak.
YÜCEL: ‘KUTLAMALARA DEVAM EDECEĞİZ’

Etkinliğin ardından açıklamada bulunan Başkan Yücel, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümü pandemi kuralları çerçevesinde kutladık. Cumhuriyet coşkusunu yarın da kaldığı yerden yaşamaya ve yaşatmaya düzenlenecek etkinliklerle devam edeceğiz. Bir kez daha Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi. Yücel konuşmasını Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün "Efendiler, yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz!" sözüyle sonlandırdı.


















Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2020, 16:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83