Alanya’da anlamlı kahvaltı

Alanya’da yaptığı anlamlı organizasyonlarla bilinen Türkiye Yardım Severler Derneği Alanya Şubesi Elazığ’da meydana gelen depremde mağdur olan vatandaşların yararına kahvaltı organizasyonu düzenledi.

Alanya’da anlamlı kahvaltı
Türkiye Yardım Severler Derneği Alanya Şubesi Elazığ’da meydana gelen depremde mağdur olan vatandaşların yararına kahvaltı organizasyonu düzenledi. Soul Of Coffee de gerçekleştirilen yardım kahvaltısına katılım oldukça yoğun oldu. Kahvaltı organizasyonu önceki gün İdlib’te şehit düşen 33 askerin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başladı.
Dernek Başkanı Aynur Güven ve derneği yönetim kurulu üyeleri tek tek masaları gezere katılımcılarla ilgilenirken Türkiye Yardım Severler Derneği Alanya Şube Başkanı Aynur Güner, “Bilindiği üzere ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Önceki gün şehit düşen 33 askerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar temennisinde bulunuyorum. Bugün burada geçtiğimiz günlerde Elazığ’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın aileleri ve deprem de evleri yıkılıp mağdur olan vatandaşlarımıza bizde Alanya olarak bir nebze de destek olmak amacıyla böyle bir organizasyon düzenledik. Sizlere bizleri kırmayarak bu kahvaltımıza katılıp destek olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi. Aynur Güven ayrıca derneğin yeni yönetim kurulu üyelerini de tanıttı. Yönetim şu isimlerden oluştu: “ Aynur Güven, Seda Arslan, Aynur Güven Kahya, Hülya Yılmaz, Fatma Taze, Ceren Gönüllü, Fulya Tokuş, Güzin Kasapğlu, Burçin Yılmaz”


Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2020, 12:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83