Alanya’da ‘Atlı okçuluk’ başlıyor

Alanyaspor’un iç saha maçlarını oynadığı Oba Stadyumu yanında faaliyet gösteren Alanya Atlı Spor Kulübü nisan ayında okçuluk branşını hizmete sokarak spor turizmine katkı sağlayacak.

Alanya’da ‘Atlı okçuluk’ başlıyor
Alanya turizm çeşitlendirmesine bir katkı da Alanya Atlı Spor Kulübü’nden geldi. Alanyaspor’un iç saha maçlarını oynadığı Oba Stadyumu yanında faaliyet gösteren kulüp nisan ayında okçuluk branşını hizmete sokacak. Kulüp yetkililerinden yapılan açıklamada “Hem ata geleneği olan hem de özellikle Avrupalı turistlerin büyük ilgisini çeken binicilik sporunu okçulukla bir araya getirerek atlı okçuluk branşını Alanya’ya kazandırıyoruz. Alanya’da popüler olan, sörf, safari, rafting, oryantiring, trekking, paraşüt, bisiklet sporlarına yeni branşı da ekleyerek spor turizmine katkı sağlamak istiyoruz” dediler.

GÜREŞ AĞASI AT BİNDİ

Alanya Güreş Ağası Kerim Yılmaz, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu ve arkadaşları da aynı zamanda mesire alanı olarak hizmet veren Alanya Atlı Spor Kulübü’nde mangal keyfi yaptı. Özellikle çocuklu ailelerin büyük ilgi gösterdiği binicilik okulunda Güreş Ağası Yılmaz at binerek bu konudaki hünerlerini sergiledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2018, 14:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83