Alanya’da Batı Durağı’na ek peron

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Cuma Pazarı içinde bulunan Halk Otobüsleri Durağı’na ek bir peron yaptı.

Alanya’da Batı Durağı’na ek peron
Alanya Merkez’de bulunan ve ilçenin Doğu ve Batısına yolcu taşıyan Halk Otobüsleri’nin yolcu indirip bindirdikleri duraktaki peron sayısının yetersiz olması nedeniyle,  Alanya Minibüsçüler ve Servisçiler Odası ilave bir peron yapılması için Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden talepte bulundu. 
YOĞUNLUK AZALACAK
Bölgedeki sıkışıklığı hafifletmek ve aynı anda daha fazla halk otobüsünün yolcu indirip bindirmesine olanak sağlamak için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgede düzenleme yaptı. Duraklar ve parkeler kısa sürede sökülerek, genişletme yapıldıktan sonra duraklar tekrar monte edildi ve parke döşendi. Açılan bölümde ise alt yapı tamamlandıktan sonra asfalt çalışması yapılarak, Batı Halk Otobüs Durağı’nda 4 olan peron sayısı 5’e yükseltildi. 
HALK OTOBÜSÇÜLERİ MEMNUN
Yapılan çalışmadan memnun olduklarını belirten Alanya Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Doğan Bacak ve halk otobüsçüleri esnafı ‘Yaz aylarında durağımızda peron sayısının az olmasından dolayı  sıkışıklık oluyordu. Bu çalışmayla bir nebze de olsa otobüsçülerimiz nefes alacak. Katkı sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.



Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2019, 16:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83