Alanya’da iş arayanlarla işverenlere müjde

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile kurduğu İş ve Danışma Ofisi, iş sahibi yapıyor.

Alanya’da iş arayanlarla işverenlere müjde
 Geçtiğimiz günlerde Alanya’da da Asmek içinde faaliyete geçen İş ve Danışma Ofisi, Alanya’da iş arayanlar ile işvereni buluşturuyor. İŞKUR ve Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile faaliyetlerini sürdüren İş ve Danışmanlık Ofisi, “Her başvuru yapana iş teklifimiz var” sloganıyla işçi ve işvereni bir araya getiriyor.. Sadece Antalya merkezinde değil ilçelerde de iş imkanlarını araştıran İş ve Danışmanlık Ofisi, iş arayanla işveren arasında köprü görevi yürütüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, İş ve Danışmanlık Ofisi’ni ziyaret ederek, iş başvurusunda bulunan vatandaşlarla görüştü.

Güney, “Antalya’da daha önce faaliyete geçen İş Danışmanlık Ofisi sayesinde bugüne kadar yaklaşık 5 bin kişi iş sahibi oldu. Alanya’da da bu ofisi açarak, özel sektör ile iş arayanları bir araya getirmeyi amaçladık. İş ve Danışmanlık Ofisi’ne müracaat eden, vatandaşların bilgileri ve iş deneyimleri bir dosyada toplanıyor ve istediği iş alanı ile ilgili talepte bulunan özel sektör temsilcileriyle buluşturuluyor. Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte birçok kişiyi iş sahibi yapmayı ümit ediyoruz “ dedi.

İş arayanlar, Alanya Asmek’in Cuma Pazarı içinde bulunan binasına gelerek İş ve Danışmanlık Ofisi yetkilisi ile görüşebilir ya da 512 48 25 numaralı telefonla irtibat kurabilirler.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2017, 11:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83