Alanyalı aşçılar İstanbul'da

Alanyalı aşçılar İstanbul'da
Alanya Altınkepçe Turizm Ve Aşçılar Derneği 1. Anatolian Salon Culınary Competıtıons (Anadolu Salon Yemekleri Yarışması) Yemek yarışmasını gerçekleştirdi. Daha önceki yapmış olduğu başarılı organizasyonlarla aşçılık sektöründe önemli bir yeri olan ve sektöre ve Alanya bölgesine kazandırdığı Altınkepçe Yemek Yarışması dahil, ülkemizin her yerinde yarışmalar düzenleyip, adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.



Bayim olurmusun fuarı katkılarıyla CNR FUAR Merkezinde Gastronomi ve Aşçılar Derneği öncülüğünde Altınkepçe Turizm Ve Aşçılar Derneği ve Çanakkale Aşçılar Derneği’nin yer alıp, desteklediği yarışmada JÜRİ Başkanlığını Alanya Altınkepçe Turizm ve Aşçılar Derneği Başkanı Mustafa Nail Özden yaptı.
Yarışmalarla ilgili bir açıklama yapan Özden,’’ Ülkemizin her bölgesinden yarışmacıların katıldığı yemek yarışmasına, Kuzey Kıbrıs, Yunanistan,İsrail den katılımcılar yarıştılar. Gürçelik Metal’’in ana sponsorluğunda ve g2m Eksper’in katkılarıyla gerçekleştirilen ve 2 gün süren yarışmalarda. Alanya Altınkepçe Turizm Ve Aşçılar Derneği Yönetim kurulu Başkan yardımcısı Nevzat Karacaağaçlı, Muhasip Mesut Gönüllü, Yönetim Kurlu Üyesi Mürsel Özden, Yönetim Kurulu Üyesi, Ergül Demiral,Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Güzel, Yarışmada Jüri Üyesi olarak görev yaparken, dernek üyeleri başta olmak üzere, Alanya’dan yarışmalara yoğun katılım oldu. 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2019, 17:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83