Alanyalı başkanı isyan ettiren düğün

ALÇED Başkanı Kayhan, sosyal medya hesabından Alanya'da sosyal mesafe kuralını gözetmeden yapılan düğün hazırlığını eleştirerek, "Vah kurallara uyan insanlarımız vah" ifadelerini kullandı

Alanyalı başkanı isyan ettiren düğün
Alanya Çevre Eğitim ve Mavi Bayrak Derneği (ALÇED) Başkanı Şerefnur Kayhan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla düğün hazırlığı yapılan bir mekana eleştiride bulundu. Sosyal mesafe kurallarına uygun olmayarak oturma düzeni ayarlanan düğün alanının fotoğraflarını paylaşan Kayhan, denizin üzerine platform kurulmasına da değindi.

'COVİD VAR, YASAK VAR AMA...'

Kayhan paylaşımında, "Covid  var, yasaklar var!  Var da denizin içine kadar platform kurarak, müziğin çalacağı alanın bile ayarlandığı, tüm malzemelerin İstanbul'dan getirilerek gözleri kamaştıracak masalarda düğün yapanlar da var. Sosyal mesafeye göre ayarlanmayan bu  masalarda, kurallara göre müzik çalınmadan sadece1, 2 saatte nikah kıyılıp dağılacak olan misafirler, keyfince müzik eşliğinde krallar gibi ağırlanacak.

'SİZE YASAK, İSTANBUL'DAN GELENE YASAK YOK'

Vah  kurallara uyan insanlarımız vahhhh. Vah denizimiz  kıyı kenar çizgisini bırak odana girmişler odanaa  vahhhh. Vah  en özel gününde çok az kişiyle yüzünde maskesi ile apar topar nikah yapan, eşini dostunu  davet edemeyen garibanım vahhhh. Vah düğün organizasyonu yapan ve bir sürü çalışanı bile işsiz kalan insanlarımız vahhhh. Size yasak İstanbul'dan gelenlere yasak yok. 

'BAKMAYIN BUNLARA'

Akşam şehrin göbeğinde buranın etrafında beleş müzik ziyafeti çekenlerede iyi keyifler, sizler evden çıkmayın  covid var. Bakmayın bunlara. Açlıktan kimse ölmez,işsizlikten kimse ölmez" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 12:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83