ALANYALI KOCAMAN'A ANLAMLI GÖREV

Yıllarca Alanya'yı TİKA'da temsil eden hemşehrimiz Ömer Kocaman, Türkçe Konuşan Devlet Başkanları İşbirliği Konseyi'ne Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı.

ALANYALI KOCAMAN'A ANLAMLI GÖREV

 Alanya'nın yetiştirdiği önemli isimlerden birisi olan yıllardır TİKA'da görev yapan Dr. Ömer Kocaman, Türkçe Konuşan Devlet Başkanları İşbirliği Konseyi'ne Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı. Kensisini bu göreve atayan Türk, Azeri, Kazak, Kırgız ve devlet başkanlarına şükranlarını sunan Kocaman, "Gururla çalıştığım TİKA'ya, üzerimde emeği olan yönetici ve değerli mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkürler. Türk Dünyasına katkılar sunmak adına bu onurlu göreve bizi layık gören başta Cumhurbaşkanımız ecep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Eski Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na özellikle teşekkür ederim" dedi.
Bilindiği gibi yıllardır Başbakanlığa bağlı TİKA'da görev yapan Kocaman, 7 Haziran seçimleri öncesinde TİKA'daki görevinden istifa ederek Adalet ve Kalınma Partisi Antalya Milletvekili Aday Adayı olmuştu. Kocaman, 1 Kasım seçimleri için adaylık başvurunda bulunmamıştı. Alanya Adres olarak hemşehrimiz Ömer Kocaman'a yeni görevinde başarılar dileriz. 

banner111

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2015, 11:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83