Alanyalı Mete bebeğin hayatı gelecek yardımlara bağlı

Alanya’da kalp damarları ters olarak dünyaya gelen, akciğer ve böbrek rahatsızlığı nedeniyle birçok operasyon geçirdikten sonra ameliyatla kafatasına şant takılan 3 aylık Mete bebek, hayata tutunması için yardım ellerinin uzanmasını bekliyor.

Alanyalı Mete bebeğin hayatı gelecek yardımlara bağlı

Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’nde yaşayan Buse ve Gökhan Yıldırım çiftinin bebekleri Mete 3 ay önce kalp damarları ters olarak dünyaya geldi. Yaklaşık bir aylıkken Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi’nde açık kalp ameliyatı oldu. Mete bebeğin rahatsızlıkları bunla da bitmedi. Kalp kasılmasından dolayı 15 gün önce anjiyo olan ve akciğeriyle böbrekleri işlevini yitirmeye başlayan Mete bebeğin kafasına son olarak şant takıldı. Yaşam mücadelesi veren Mete bebeğin ailesinin ekonomik sıkıntılarından dolayı tedavisine devam edilemedi. Maddi zorluklar yaşayan aile Mete’nin tedavi masraflarının karşılanması için yardım ellerinin uzanmasını bekliyor.

banner111

“NE YAPACAĞIMIZI BİLMİYORUZ, ÇOK ÇARESİZİZ”

Eşinin kredi çektiğini ve işsiz kaldığından dolayı bebeğinin masraflarını karşılayamaz halde geldiklerini, evlerindeki hemen hemen bütün eşyaları sattıklarını söyleyen anne Buse Yıldırım, çok çaresiz olduklarını ifade etti. Anne Yıldırım,” Eşim 4 aydır işsiz ve maddi sıkıntımızdan dolayı bebeğimizin tedavisini yaptıramaz hale geldik. Sadece sıvı mamayla beslenebiliyor oda 700 TL’ye satılıyor. Evde satmadığımız bir şey kalmadı. Masraflarını karşılayamaz hale geldik, çok zor durumdayız. Bir süre sonra tekrar hastaneye gidip anjiyo yaptırmamız lazım ama en az bin 650 TL gidiyor ve buna gücümüz kalmadı artık. Bebeğimin evdeki maması da bitmek üzere ne yapacağımızı bilmiyorum, çok çaresiziz. Biz bebeğimizin kurtulması için yardım ellerinin uzanmasını bekliyoruz” dedi.

Mete bebeğe hayat mücadelesinde destek olmak isteyenler baba Gökhan Yıldırım'a 0 555 089 98 91 numaralı telefondan ulaşabilirler.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2018, 15:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83