Alanyalı minikler bilinçlendirildi

Çevko Vakfı tarafından ambalaj atıklarının geri dönüşümü konusunda çocukları bilinçlendirmek için hazırladığı, “Dönüşüm İyi Gelecek” adlı müzikli çocuk oyunu 7 okuldan 327 öğrencinin katılımıyla Alanya Kültür Merkezi’nde sergilendi.

Alanyalı minikler bilinçlendirildi
Çevko Vakfı’nın çevre bilincinin geliştirilmesi için hazırladığı tek perdelik Dönüşüm İyi Gelecek adlı müzikli çocuk oyunu Alanya Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluştu. Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen gösteriye 7 okuldan toplam 327 öğrenci katıldı.

ÇOCUKLAR BÜYÜK BİR DİKKATLE İZLEDİ

Fulya Şirin’in yazıp yönettiği Dönüşüm İyi Gelecek adlı oyun, salonu tıklım tıklım dolduran çocuklar tarafından dikkatlice izlendi. Minik izleyiciler, Çevreci Kedi Çevki’nin maceralarının anlatıldığı oyunda biraz haşarı bir çocuk olan Ateş’i ve kedisini, çevre konusunda duyarlı olmaları için ikna etme çabalarına tanık oldu. Renkli geçen oyunda çocuklar büyük keyif alırken geri dönüşümün önemi mizansen içeren sahnelerle öğrencilere anlatıldı.

GÖSTERİ 7 OKULDAN 327 ÖĞRENCİYE SERGİLENDİ

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevko Vakfı’nın ambalaj atıklarını geri dönüşümü konusunda çocukları bilinçlendirmek için hazırladığı Dönüşüm İyi Gelecek adlı oyuna 7 okuldan 327 öğrenci katıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 17:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83