Alanyalı muhtar isyan etti! Kaç kişi ölecek?

Alanya’da dün gerçekleşen feci kaza sonrası bir isyanda Muhtar Yusuf Boz’dan geldi. Muhtar yetkilileri göreve davet etti.

Alanyalı muhtar isyan etti! Kaç kişi ölecek?

Alanya’nın Dinek Mahallesinde bir kez daha kaza yaşandı ve 19 yaşındaki genç Yakup Kul kamyon altında kalarak hayatını kaybetti. Dün gerçekleşen olay sonrası bölgede devamlı kaza olduğunu belirten vatandaşlar isyan ederek, yetkilileri göreve çağırdılar. Vatandaşların sesi ise Elikesik Muhtarı Yusuf Boz oldu. Bir açıklama yaparak yetkilileri göreve davet eden Muhtar Boz şu ifadeleri kullandı:

“Bugün biraz sitem edeceğim. Kimse kusura bakmasın. 3.5 yıldır Elikesik yol kavşağı resimlerde gördüğünüz gibi. Burasına cep talep ettik ama maalesef karayolları ve yetkililer illa burada bir kişi hayatını kaybetsin, cebi öyle yapalım diyorlar. Resimlerde gördüğünüz gibi halk otobüsleri yolcuları nerde indiriyorlar görüyorsunuz? Karayolları yaya geçidi çizmiş gayet güzel ama kaldırımlar çiçek ve çim ekili, nasıl yaya geçidiyse anlayamadım. Elikesik yolunda ve yat limanı kavşağında bekleyen halk otobüsleri orda bekleyeceklerine 1,5 ve 3 km yukarı çıksalar, Yakup Kul kardeşimiz şimdi hayatta olabilirdi. Gidin bakın hem yat limanı hem Elikesik yol kavşağına halk otobüsleri orda bekliyor. Alanya’nın en yakın mahallesinin ulaşım çilesini ben anlayamıyorum. Bu kadar zor mu halk otobüsleri? Biz her saat çıksın demiyoruz, belirli saatlerde çıksın Sayın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanım Menderes Türel otobüsler para kazanmıyorlarsa otobüslere mazot desteği yapılsın ve başka Yakuplar ölmesin. Buradan karayolları genel müdürüne sesleniyorum; üst geçit istedik tünelleri bahane ettiniz trafik lambalarına buton taktınız sürücüler dikkate bile almıyorlar. Hem Elikesik yol kavşağına hem yat limanı kavşağına acil trafik lambaları faaliyete geçirilsin. Daha neyi bekliyorsunuz anlayamıyorum.

banner111

Yat limanı kavşağında 1,5 ay içinde arkadaşım Sadetdin Önal vefat etti. Domates yüklü kamyon devrildi. Dün mahallemizden 19 yaşında genç bir kardeşimizi kaybettik. Mekânları cennet, ruhları şad olsun. Ben Elikesik Mahalle Muhtarı Yusuf Boz’um ve benim vicdanım rahat. Yetkililer sizinki nasıl bilmiyorum ama benimki rahat. Yorum sizlerin sayın büyüklerim, kusura bakmayın bu yaşananlar gerçek. Belki üç beş kişi daha hayatını kaybederse bizim isteklerimiz yapılır.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2018, 13:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83