Alanyalı muhtarların Ankara çıkarması sona erdi

Alanyalı 40 muhtarın Ankara çıkarması bugün sona erdi. İşte o çıkarmanın ayrıntıları.

Alanyalı muhtarların Ankara çıkarması sona erdi
Türk Hava Kurumu (THK) Alanya Şube Temsilcisi ve Demirtaş ve Köyleri Koruma ve Dayanışma Derneği (DEMKOD) Başkanı Emine Keyaoğlu tarafından düzenlenen gezi kapsamında 8 Kasım 2017 tarihinde 40 muhtar ile Alanya'dan hareket edildi. 9 Kasım 2017 de ilk ziyaret Anıtkabir'e yapıldı. Daha sonra İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi görmekte olan Cumhuriyet Halk Partisi (CH) Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu. Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal  babasının sağlık durumu hakkında Alanyalı muhtarlara bilgi verdi. Baykal, muhtarların selamını babasına ileteceğini söyledi. 

Muhtarlar İbn-i Sina Hastanesi'nde 23. dönem Milletvekilli Osman Kaptan, Mehmet Sevigen, Yılmaz Ateş, Tuncay Ercenk ve Önder Sav ile görüşme fırsatı buldu. 

Daha sonra THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan ve THK Genel Sekreteri Salim Kaya muhtarlarla THK tarafından düzenlenen organizasyona katıldı. Muhtarlara öğle yemeği ikramının ardından THK faaliyetleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Atılgan'a Emine Keyaoğlu tarafından ipek kozasından toblo hediye edildi. Atılgan tarafından da tüm muhtarlara gravat hediye edildi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ziyaret edildi. TBMM'de ilk olarak Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç ve Atay Uslu ziyaret edildi. Muhtarlar milletvekillerine sorunlarını anlattı. Daha sonra CHP Antalya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Niyazi Nefi Kara ziyaret edildi. Muhtarlar CHP'li vekilllere de sorunlarını anlattı. 
Ziyaretlerin ardından mecliste 15 Temmuz darbe girişinin olduğu yer gezildi. CHP Milletvekili Budak ile birlikte grup toplantısını takip eden muhtarlara gezinin sonunda Antalya Milletvekili İbrahim Aydın tarafından tatlı ikramında bulunuldu.
Geziyi düzenleyen isim Emine Keyaoğlu gezi hakkında, "Bu gezimizimizde bize ulaşım konusunda destek veren Büyükşehir Belediyesi'ne ve Alanya Koordinatörü Sayın Hüseyin Güney'e, katılan muhtarlarımıza, bizimle yakından ilgilenen Antalya Milletvekillerimize, Türk Hava Kurumu ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunar saygılarımı iletiyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017, 14:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83