Alanyalı zamcı fırıncılara kötü haber

Ticaret İl Müdürlüğü'nden Fırıncılara kötü haber geldi. Herkesin tarifeye uygun olarak ticaret yapması gerektiği vurgulandı

Alanyalı zamcı fırıncılara kötü haber
 İl Müdürü Seval Dizerkonca "Önümüzdeki günlerde Alanya'ya gelerek zam yapılıp yapılmadığı konusunda tüm fırınları denetleyeceğiz" dedi. 
Zabıtanın ceza yazma yetkisi yok sözüne de açıklık getiren Dizoronca "Bu konuda Cumhurbaşkanı zabıtları yetkilendirdi" diye konuştu. Ülke genelinde Ekmek zammına yönelik tartışmalar sürerken Ticaret İl Müdürlüğü ekmeğe zam yapan Alanyalı fırıncılar için kötü haberi bu gün verdi. İlçeye gelen Ticaret İl Müdürü Seval Dizerkonca, "Tarife dışında satış yapanlar için cezai işlem uygulanacak bu konuda zabıta ekipleri yetkilendirildi" dedi. Antalya7da oluşturulan komisyonda fiyat tarifesinin belinlendiğine işaret eden Dizerkonca "Esnaflara tarife dışına çıkmamalarını tavsiye ediyorum" dedi.  Esnafların zarar etmesini kemsinin istemediğini ancak herkesin tarifeye uyma zorunluluğunun bulunduğuna işaret eden İl müdürü denetim için önümüzdeki günlerde Alanya'ya geleceğiz" açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 19:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83