Alanyalıların fatura isyanı!

2019 yılında elektrik ve doğalgaz için yöneticilerin verdiği indirim müjdesine firmaların aceleci tutumu vatandaşı isyan ettirdi.

Alanyalıların fatura isyanı!

Yeni yıla sayılı gün kala Alanya’da AEDAŞ'ın aceleyle tüketicilere elektrik faturası göndermesi tartışmalara neden oldu. Konuyla ilgili olarak birçok Alanyalı, gelen faturalalarında 2 Ocak 2019 tarihinden sonra okunması halinde %10 indirimden faydalanacaklarını, buna rağmen 2018'in son günlerinde aceleyle okunan elektrik faturaları için bu indirimden yararlanamayacaklarını belirtti.

AEDAŞ'ın zamanında yaptığı elektrik okumalarının, vatandaşı rahatlatmak açısından 2 Ocak'tan sonraya bırakmaması vatandaş tarafından tepki çekti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Alanya ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Akkaya, “01 ocak 2019’dan itibaren elektriğe ve doğalgaza %10 indirim uygulanacak deyince yangından mal kaçırır gibi senenin son 2 mesai gününde apartman girişlerini elektrik faturasıyla donatan elektrik firması, geçmişte zam geleceğinde özellikle bekledin, saatleri okumadın. Zamlı elektriği herkese iteledin. Şimdi indirimde de 2 gün bekleyipte Reisin açıkladığı indirimden halkı neden yararlandırmadın” dedi.

 

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2018, 12:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83