ALANYA'NIN BAYRAM COŞKUSU

Alanya’da resmi bayram kutlaması, protokol, siyasetçiler ve vatandaşların katılımı ile coşku içerisinde gerçekleşti. Mübarek Kurban Bayramı münasebetiyle Belediye Düğün salonunda düzenlenen bayramlaşma programına katılım yüksek oldu.

ALANYA'NIN BAYRAM COŞKUSU
TANRISEVEN  “BAYRAMLAR HUZURUN VE KARDEŞLİĞİN GÖSTERGESİDİR”

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, ilçe protokolü, Eski Dışişleri Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, ile Milletvekillerinin de katıldığı programa halkın ilgisi büyük oldu. Belediye Düğün salonu bayramlaşma programına katılan vatandaşlarla doldu taştı.
Bayramlaşma programında Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, yaptığı değerlendirmede bayramların, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştirdiğinin söyledi. Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven,  “İslamiyet şüphesiz ki barış, huzur ve kardeşlik dinidir.  Bayramlar ise huzurun, barışın ve kardeşliğin bir göstergesidir. Bu duygu ve düşünceler ile Mübarek Kurban Bayramının Ülkemize, Milletimize ve tüm İslam alemine huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim” dedi. 

HUZUREVİ ZİYARETİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, ve ilçe protokolü bayramlaşma programının ardından Huzurevi sakinlerini de ziyaret etti. Tanrıseven Huzurevi sakinleri ile tek tek bayramlaşarak sohbet edip karanfil verdi.  
Huzurevi sakinleri Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve protokole Bayram ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çeşitli vesileler ile kendilerinin hatırlanıp ziyaret edilmelerinden dolayı memnuniyetlerini belirttiler.

CEZAEVİ ZİYARETİ

Kurban bayramı programı çerçevesinde, Mahmutlar L Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumunu da ziyaret eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve protokolü,  tutuklu ve hükümlülerle bayramlaştı. Kaymakam Tanrıseven,  cezaevinde kalanlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, önümüzdeki bayramları aileleri ve sevdikleri ile geçirmeleri temennisinde bulundu.

TANRISEVEN’DEN MAHKUMLARA  “UMUDUNUZU YİTİRMEYİN”

 Kaymakam Tanrıseven, insanların hayatında inişler ve çıkışlar olduğunu belirterek cezaevi süresinin de  muhasebe yapmaya imkan verdiğini söyledi. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven “Ne kadar sıkıntı olursa olsun geleceğe dair ümitlerinizi kaybetmeyin. Her zaman ümit var olunuz” dedi. Kaymakam Tanrıseven, tutuklu ve hükümlülerle Cezaevinde düzenlenen mesleki kurslara katılmalarını ve zamanı iyi değerlendirmelerini tavsiye etti.
Belediye Düğün salonunda düzenlenen bayramlaşma programı ve yapılan Kurban bayramı ziyaretlerinde, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, CHP Milletvekilleri Mustafa Akaydın ve Niyazi Nafi Kara, MHP  Milletvekillileri Mehmet Günal ve  Tarkan Akıllı, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Akbaba, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, Adalet Komisyonu Başkanı Aydın Çolak, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Diğer  Daire Amirleri, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ile birlikte siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CEYLAN TANRISEVEN’DEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Öte yandan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri şehit ailelerini bayramın birinci günü ziyaret ettiler.
Mardin’in Dargeçit ilçesinde şehit olan Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy ve Polis Memuru Abdullah Ümit Sercan’ın aileleri ile birlikte daha önce şehit olan Polis ve Asker ailelerini ziyaret eden Ceylan Tanrıseven, ailelerle bayramlaştı.

Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri, şehit yakınları ile bir süre sohbet ettiler.
Şehit Ailelerinin ziyaretinde Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven’in yanı sıra Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Esra Özaslan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Namal ve Alanya Gönüllüleri bulundu.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2015, 18:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83