Alanyaspor'a uğursuz hakem

Aytemiz Alanyaspor'un yarın deplasmanda oynayacağı mücadeleyi Alper Ulusoy yönetecek.

Alanyaspor'a uğursuz hakem
Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor 22 Ekim Cuma (yarın) Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelecek. Saat 20.00'da başlayacak olan mücadelenin hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından açıklandı. Açıklamaya göre zorlu mücadelede düdük FİFA kokartlı tecrübeli hakem Alper Ulusoy'da olacak. Ulusoy'un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Volkan Narinç yapacak. Maçın 4'üncü hakemi ise Abdulkadir Bitigen oldu. 

KAZANAMIYORUZ
Alper Ulusoy yönetimde Aytemiz Alanyaspor geçtiğimiz yıl oynadığı 3 maçını da kazanamadı. Aytemiz Alanyaspor'un maçlarında bariz hataları nedeniyle pek çok kez tepki çeken Ulusoy'la, Aytemiz Alanyaspor tek galibiyetini 2013 yılında Amedspor'a karşı almıştı. Ayrıca geçtiğimiz yıl Alanya'da oynanan olaylı Konyaspor maçında da Alper Ulusoy 4'üncü hakem olarak görev yapmıştı. 

İzmir bölgesi hakemi Alper Ulusoy daha önce 7 defa Aytemiz Alanyaspor'un maçında görev aldı. Ulusoy'la Aytemiz Alanyaspor sadece 1 galibiyet alırken 4 mağlubiyet aldı 2 mücadele ise berabere sonuçlandı. 

Atamanın ardından pek çok Alanyaspor taraftarı isyan ederek, Ulusoy'un takıma uğursuz geldiğini ve bir türlü maç kazanamadıklarını söylediler. 

İŞTE ULUSOY'UN ALANYASPOR KARNESİ 

Çaykur Rizespor      1 - 0 Aytemiz Alanyaspor
Aytemiz Alanyaspor 1 - 4 Beşiktaş
Fenerbahçe             1 - 1 Aytemiz Alanyapor
Aytemiz Alanyaspor 1 - 2 Adanaspor A.Ş.
Aytemiz Alanyaspor 1 - 2 Akın Çorap Giresunspor
Aytemiz Alanyaspor 1 - 0 Amedspor
Aytemiz Alanyaspor 1 - 1 İstanbul Güngörenspor

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2017, 13:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83