Alanyaspor'dan Harputlu'ya ziyaret

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam Mustafa Harputlu'ya 'Hayırlı Olsun' ziyaretlerinde bulundu.

Alanyaspor'dan Harputlu'ya ziyaret

 Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Kaymakam Harputlu'ya Alanyaspor hakkında bilgi verildi. Başkan Çavuşoğlu, "Sayın Kaymakamımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak ve yönetimimiz hakkında bilgi vermek istedik. Yönetimimiz 35 kişiden oluşuyor. 6 yıldan beri kulüp başkanlığı görevini yürütüyorum. Yeni görevinde ve çalışmalarında Sayın Kaymakamımıza başarılar diliyorum" dedi.

banner111
KAYMAKAM HARPUTLU "ALANYA HAREKETLİ, GÜZEL BİR ŞEHİR"

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ise yapılan bu ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Alanya hareketli, güzel bir şehir. El birliği ile Alanya'mızı daha iyi yerlere getireceğiz.  Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu önderliğindeki Aytemiz Alanyaspor'a başarılar diliyorum" dedi.

HARPUTLU'YA 05 SIRT NUMARALI FORMA

Ziyaret sonunda Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Kaymakam Harputlu'ya Amasya'nın plakası olan 05 sırt numaralı forma hediye etti.



Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2017, 15:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83