Alanyaspor'un tüm maçlarının skorunu tahmin eden adam!

Galip Altıparmak isimli esnaf Alanyaspor'un son 4 maçının skorlarını doğru tahmin edince bir anda gündem oldu.

Alanyaspor'un tüm maçlarının skorunu tahmin eden adam!
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkan Adayı Harun Gökçe dün ilginç bir olay paylaştı. Galip Altıparmak isimli esnafın Aytemiz Alanyaspor'un son 4 maçını skorları ile doğru tahmin ettiğini belirten Gökçe, "Bu adama iyi bakın" dedi. 


Gökçe, tahmin yeteniğinden dolayı Altıparmak'a ALESO seçimlerini kimin kazanacağını sordu. Aldığı cevap ise yüzünü güldürdü. 


Gökçe, bu ilginç olayla ilgili şu sözleri kullandı: 


"Bu adama iyi bakın! Galip Altıparmak. Alanyasporumuzun son dört maçını ve son maçını skor vererek kazanacağımızı hafta içi ekip toplantımızda net bir şekilde 1-0 kazanacağımızı söyledi. Onunlada kalmayıp önümüzdeki 13 Ocak'ta yapacağımız Esnaf Odası seçimini kesinlikle kazanacağımızı söylüyor. Tabi ki takdir önce Allah’ın sonra esnafımızın. Tebrikler Galip Abi. Tebrikler Alanyasporum." 


ALANYA ADRES SORUYOR?


Alanya'nın en çok ziyaret edilen İnternet Gazetesi Alanya Adres okurlarına ALESO Başkanı kim olmalı diye soruyor. Galip Altıparmak'ın tahmini Harun Gökçe olsa da Nuri Demir, Ahmet Sert, Duran Şimşek ve Harun Gökçe yarışı nefes kesiyor. Sizde tıklayarak istediğiniz adaya oy verebilir seçimin nabzını tutabilirsiniz.


Oy vermek için link:

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 10:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83