Alanyum AVM, sosyal sorumlulukta yine öncü..

Alanya’nın ilk ve tek alış veriş merkezi olmasının yanı sıra bir çok sosyal projelerde sorumluluk alması ve öncülük etmesiyle vatandaşların takdirini kazanan Alanyum AVM, bir projede daha yer aldı.

Alanyum AVM, sosyal sorumlulukta yine öncü..
Alanya Rotary Kulübü ile birlikte yeni bir kampanya başlatan Alanyum AVM, bu kampanya sayesinde engelli çocuklara tekerlekli sandalye hediye edecek. Atık cd ve dvd’lerin geri dönüşümü ile ilgili başlatılan kampanyadan oluşan gelir, engelli çocuklarımızın tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamada kullanılacak.
Alanyum AVM’den yapılan açıklamada, “Geri dönüşüm bilincini pekiştirmek ve ihtiyaç sahibi çocuklarımıza tekerlekli sandalye alabilmek için, Rotary Kulübümüzle birlikte böyle bir kampanya başlattık. Amacımız gönül kırmadan ihtiyacı olan yavrularımıza destek olmak. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak için az da olsa katkımız olursa çok mutlu olacağız. Onun için şimdilik bu cd ve dvd geri dönüşüm kampanyası ile işe başladık. Bu kampanya ile ne kadar engelli çocuğumuza elimiz değerse o kadar mutlu olacağız. Bu nedenle bu kutlu kampanyaya tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dediler.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2018, 12:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83