ALESO üyelerini geziye götürüyor

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) üyelerine özel Çanakkale gezisi düzenliyor.

ALESO üyelerini geziye götürüyor

ALESO, artık geleneksel hale gelen Çanakkale gezisinin bu yıl ki ayrıntılarını açıkladı. Üyelerini Çanakkale gezisine götüre ALESO, vatandaşların hem tarihimizi ve kültürümüzü öğrenmesini sağlıyor hem de esnaf arasında kaynaşma sağlanıyor. Gezinin bu yılki tarihi ise 12 Nisan. Gezi 3 gün devam edecek. Ücreti ise 150 TL olarak belirlendi.

banner111
Konuyla ilgili açıklama yapan ALESO Başkanı Nuri Demir, "Üyelerimize, odamız destekli 150 TL'ye 3 günlük Çanakkale gezisi tertip ettik. Milli ve manevi duygularımızın kabardığı, birlik ve beraberliğimizin gerçekleştiği, Çanakkale zaferinin önemini ve hangi şartlarda bu zafer kazanıldığını yerinde inceleme fırsatı bulacağız. Vakti müsait olan üyelerimizin katılması yararlı olacaktır. Katılmak isteyen üyelerimizin kayıt yaptırmaları rica olur." dedi.

PROGRAM ŞU ŞEKİLDE BELİRLENDİ

12 Nisan 2017 Çarşamba:
22.00 ALESO önünde buluşma ve hareket,
 
1.Gün: Sabah Bursa'da kahvaltı, türbe ve Cami vb.. Ziyaretler - Bursa'da alışveriş

2 Gün: Çanakale deniz ve kara savaşları alanlarına ziyaret, Kilitbahir Kalesi, Namazgah Tabyaları, Seyit Onbaşı, Alçıtepe, Yahya Çavuş, Conk Bayırı, Atatürk’ün saatinin parçalandığı yer gibi destanlar, öykülerin yaşadnığı yerleri ziyaret. Aynalı Çarşı, Truva Atı, Nusret Mayın Gemisi, Kordon yürüyüşü, Şakir’in Kahvesi

3.Gün: Ayvalık İzmir gezisi ve Alanya'ya varış 

MÜRACAAT: ALANYA ESNAF VE SANATKARLAR ODASI ODASI
İRTİBAT TLF : 242 513 18 52

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2017, 09:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83