Ali Bahar ATSO'ya aday oldu

Antalya Organize Sanayi Başkanı (AOSB) Ali Bahar, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Ali Bahar ATSO'ya aday oldu
AOSB Başkanı ve ATSO yönetim kurulu üyesi Ali Bahar, ATSO başkanlığı adaylığını, Khan Otel'de düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. Bir Antalyalı olarak doğduğu, büyüdüğü eş ve baba olduğu kente sorumluluklarını yerine getirmek için ekibiyle birlikte Antalya'ya fayda sağlayacağına inandığı bir yola çıktığını kaydeden Ali Bahar, "7 Ekim tarihinde gerçekleşecek ATSO seçimlerinde, yönetim kurulu başkanlığına adayım" dedi.

'ŞEHRİN ADAYI'

Kendisini şehrin, Antalya'nın adayı olarak tanıtan Ali Bahar, Antalya esnafının, çiftçisinin, turizmcisinin, sanayicisinin, Antalya için dertlenenlerin, Antalya için söyleyecek sözü olanların, Antalya'nın daha iyi koşullara sahip, daha yaşanır, daha zengin ve güçlü olabileceğine inanan herkesin, genç ve vizyoner Antalya'nın adayı olduğunu söyledi. Temsil ettiği değerler ve kesim bakımından ATSO'nun Antalya'nın barışık gücünün lokomotifi olduğunu belirten Ali Bahar, şunları söyledi:

“Antalya tarihi, doğası ve bizlere sunduğu sayısız avantajıyla yüce Atatürk'ün de dediği gibi şüphesiz ki dünyanın en güzel yeridir. Bu bereketli toprakların bizlere sunduğu nimetleri kullanarak ve hatta bazen bu güzelliğin doğallığını bozarak, yok ederek bugünlere geldik. Bu farkındalıkla bizlerin her nefeste şehrimize hizmet etmesini, bilimle katkı sağlamamız gerektiğini düşünüyorum. Biz Antalya'yı sadece bir şehirden ibaret görmüyoruz. Antalya bizim nazarımızda bir ülkedir. Tükettiğinden fazlasını üreten, ülkesine ve insanlığa yeni sayfalar açan, kafalardaki duvarların yıkılmasıyla şehre, şehirden öte ülke imajına kazandıracak projeler üreten, bilimle, birlik ve beraberlikle katma değer yaratan bir ATSO hedefliyoruz."

YÖNETİŞİMSEL FARKLILIK

Ali Bahar, yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığı ATSO yönetiminde adaylık kararını, ATSO Başkanı ve yeni dönem için adaylığını açıklayan Davut Çetin ile de paylaştığını söyledi. Aynı ekipte yer almalarına rağmen Davut Çetin'le yönetişimsel ve proje bazlı bazı ayrılıklar nedeniyle aday olduğunu aktaran Bahar, başka hiçbir sorun olmadığını dile getirdi. ATSO seçimleriyle ilgili adayların arkasındaki siyasi güçlerin verdiği belirtilen desteklerle ilgili de konuşan Bahar, ATSO'nun siyaset üstü bir kurum olduğunu, adaylığının da hiçbir siyasiyle ilgili olmadığını, şehrin adayı olarak bu göreve talip olduğunu anlattı.

BİLİM VE İNOVASYON

ATSO'nun 135 yıllık köklü bir tarihi olan, 303 kişiden oluşan 49 komitesiyle, 127 meclis üyesiyle ve 40 binin üzerinde mevcudu olan, kadın ve genç girişimcileriyle, şehir için çalışan dev bir aile olduğunu kaydeden Bahar, "Biz ATSO'nun katma değeri yüksek projelerle anılmasını, kentimizin geleceğinde önemli bir aktör olma özelliğini, bilimin ışığında geliştirmesini arzuluyoruz. Amerika'daki bir araştırma, meslek ve sektörlerin önümüzdeki 20 yıl içinde yüzde 80'inin yok olacağını öngörüyor. Sanayi 4.0'a ve daha ilerisine uygun akıllı seraların, fabrikaların, otellerin hatta şehirlerin, yaşamımızın gelişen teknolojisinin sonucu olacağından hiç şüphemiz yok. Çiftçimizin, esnafımızın, turizmcimizin, sanayicimizin bu değişime ATSO olarak öncülük etmesi zarurettir. Dönüşüm odağımızın temelini bilim ve inovasyon oluşturacaktır" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2017, 15:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83