Ali Şahin'den bütün mülk sahiplerine örnek olacak hareket

Ali Şahin'den bütün mülk sahiplerine örnek olacak hareket
Daha önce ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na 9 aylık emekli maaşı ve huzur hakkını bağışlayarak destek olan MHP Belediye Meclis Üyesi Ali Şahin, korona virüs nedeniyle zor günler yaşayan kiracılarının kira senetlerini yırtarak örnek bir davranış sergiledi. KEYDER Başkanı Uyar, Şahin’e teşekkür ederek diğer mülk sahiplerinin örnek almasını istedi.

Konaklı Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEYDER) Başkanı Hilmi Uyar, geçtiğimiz günlerde korona virüs salgını nedeniyle esnaf için yaptığı çağrıda tepkisizliğe isyan ederek oda başkanları ve milletvekillerine seslenerek “Ayın 15’inde icralar açılıyor. Bizim derdimize derman bulun lütfen. Ne yapalım, biz esnaflar olarak yalvaralım mı? Eğer ki yalvarmamız gerekiyorsa çıksın birisi karşımıza da yalvaralım” demişti.

UYAR’IN ÇAĞRISINA ŞAHİN’DEN YANIT GELDİ

Uyar’ın çağrısına yanıt daha önce iki dönem Konaklı belediye başkanlığı yapan Alanya Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi Ali Şahin’den geldi. Şahin, korona virüs nedeniyle zor günler yaşayan kiracılarının bugüne kadar ödenmesi gereken kira senetlerini yırttı. Ayrıca ilerleyen aylarda turizmde bir gelişme olmazsa geri kalan senetleri de yırtacağını duyurdu.

ALİ ŞAHİN KENDİSİNE YAKIŞANI YAPTI

Meclis Üyesi Ali Şahin’i bu örnek davranıştan dolayı ziyaret edip teşekkür eden KEYDER Başkanı Uyar, şunları söyledi: “Çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile örnek aldığım kıymetli büyüğüm Sayın Ali Şahin kendisine yakışanı yapmıştır. Sayın Başkanım yaşanan korona virüs hastalığından dolayı turist gelmediği için dükkânların kapalı olduğu ve sıkıntıya girdiklerini düşünerek kiracılarını çağırarak bugüne kadar ödenmesi gereken senetlerini yırtarak kendilerine takdim etmiştir.

DİĞER MÜLK SAHİPLERİNDE DE BEKLİYORUZ

Önümüzdeki aylara bakarak eğer turizm olmuyorsa geri kalan senetlerini de vereceğini söylemiştir. Örnek bir davranış sergilemiştir. Biz kiracılar olarak aynı hassasiyeti diğer mülk sahiplerinden beklemekteyiz. Konaklı esnafı yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı Sayın Başkanıma Konaklı esnafları adına teşekkür eder saygılarımı sunarım.” -

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2020, 19:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83