ALKOD'dan anlamlı yemek

Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği (ALKOD) 3 aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bir yemek düzenledi. Engelli öğrencilerin aileleriyle katıldıkları yemeğe öğretmenleri de eşlik etti.

ALKOD'dan anlamlı yemek
Yemekte; Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel,  Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim ve Alkod yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

ER ‘ALANYA ÖZEL EĞİTİM KONUSUNDA ÇOK İYİ BİR NOKTADA’

Yemek öncesi davetlilere bir konuşma yapan Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er; ‘Bu anlamlı günde bizleri misafir eden Alkod ve Yönetimine sizler adına çok teşekkür ediyorum. Biz her zaman beraberiz. Alanya özel eğitim konusunda çok iyi bir noktada, vatandaşlarımız gerçekten çok duyarlı. Bu organizasyonla bir farkındalık yaratmak istedik, hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum, afiyet olsun’ dedi.

GÖKER ‘ENGELLİ KARDEŞLERMİZİN BAŞARILARI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR’ 

Yemekte konuşan Alkod Başkanı Ömer Göker şunları söyledi; ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 
Engelli kardeşlerimiz; Eğitim, Sanat, Spor, İş dünyası ve hayatın her alanında örnek olacak başarılara imza atmaktadırlar. Bu kardeşlerimizin zorlukları aşarak elde ettikleri başarılar bizleri gururlandırmaktadır. Engelli kardeşlerimizin yetişmesinde emeği olan anne babaları ve öğretmenlerine verdikleri destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Şunu unutmamalıyız ki her insan bir engelli adayıdır. Bugün sizlerle birlikte olmak bize gurur vermektedir hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum’ dedi. 
Yemek sonrası, yemeğe katılan aileler ve öğrenciler toplu fotoğraf çekildi. Öğrenciler ve aileleri Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Alkod Başkanı Ömer Göker’le hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 15:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83