ALKOD Harputlu ve Yücel'i ağırladı

ALKOD (Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği) düzenlediği kahvaltıya Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ağırladı.

ALKOD Harputlu ve Yücel'i ağırladı
Belediye Başkan Yardımcıları Tunahan Kasapoğlu, Nazmi Yüksel ve oda başkanlarının yanı sıra çok sayıda iş adamının katıldığı kahvaltı ALKOD lokalinde yapıldı. Kahvaltıda konuklara hazırlanan, Alanya’nın geleneksel lezzetleri ikram edildi.

Kahvaltının ardından ‘Alanyalı Kevki’ Şiiriyle tanınan Hasan Kılınç davetlilere meşhur şiirini okudu. Kaymakam Harputlu yöreye özgü kelimelerin sıklıkla kullanıldığı şiiri ilgiyle dinledi. Şiir sonunda Başkan Yücel’in ‘Tercüme ister misiniz kaymakamım?’ sorusuna, Kaymakam Harputlu’nun ‘Adamın motoru varmış modern bir aşk hikayesine benziyor’ demesi konukları güldürdü. Kahvaltı ile ilgili açıklama yapan ALKOD Başkanı Ömer Göker,  "Bu kahvaltı ile hem sayın Kaymakamımıza ‘Hoş geldiniz’ demek istedik, hem de Belediye Başkanımız ve dostlarımızla hasbihal edelim istedik" dedi. Göker,  "Kaymakamımız geldiği günden itibaren hiç yabancılık çekmedi Alanya’ya ve Alanya halkına çok hızlı adapte oldu, kendisine görevinde üstün başarılar diliyorum, şehrimize büyük hizmetleri olacağına inancımız tam. Katılımlarından dolayı, öncelikle değerli Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve tüm katılım gösteren dostlarımıza şahsım ve ALKOD adına teşekkür ederim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 16:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83