ALKÜ İLK ÖDÜLÜNÜ ALDI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ALTSO Meslek Yüksekokulu İkram Hizmetleri Programı öğrencileri23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında Konaklı Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 5. Uluslararası Altın Kepçe Yemek Yarışmasından başarı ile döndüler. Yarışmaya Türkiye ve Dünyanın farklı bölgelerinden 30 lise ve 20 üniversitenin öğrenci şefleri ile usta şeflerden oluşan bin yarışmacı katıldı.

ALKÜ İLK ÖDÜLÜNÜ ALDI
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ALTSO MYO olarak Öğr. Gör. Oğuz NEBİOĞLU başkanlığında 7 öğrenci (Tercan Özçelik, Nihan Güleç, Gizem Atar, Tülay Önal, Mustafa Tuna, Büşra Yıldız, Ceren Şencan) ile yarışmaya katılan İkram Hizmetleri Programı yarışmayı;
- En İyi Üniversite "Jüri Özel Ödülü"
- Black Box Yarışmasında 3.'lük Ödülü
- 2 Gümüş Madalya
- 5 Bronz Madalya
- 2 Merit Ödül ile tamamladı

Yarışma sonrasında World Master Chef Başkan Yardımcısı ve Altın Kepçe Yemek Yarışmasının Jüri Başkanı Gary FILBEY Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nı makamında ziyaret etti ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ne yarışmaya olan katkılarından dolayı teşekkür belgesi sundu.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı da ziyaretlerinden dolayı Gary FılbeyY’e teşekkür ederek kendilerini üniversitelerinde görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ayrıca Rektör Pınarbaşı yarışmada dereceye giren ve ödül alan öğrencileri kutlayarak bundan sonraki yarışmalarda daha büyük ödüller beklediğini ve bu süreçte daima öğrencilerinyanında olacaklarını belirtti.  Programın sonunda Gary Fılbey aşçılık mesleği üzerine öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.



Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 15:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83