ALSEV yeni başkanını seçti

Alanya Sevdalıları Derneği yeni başkanını seçti.

ALSEV yeni başkanını seçti

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda göreve gelen Fatih Şimşek başkanlığındaki yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağılımı yaparak çalışmaya başladı. Dernek binasında yapılan ilk toplantının ardından açıklama yapan ALSEV Başkanı Fatih Şimşek  ‘Bir Sevdadır Alanya’  sloganıyla çıktıkları yolda gayesi Alanya'ya hizmet olan ; gönlünde Alanya sevdası olan herkesi ALSEV çatısı altında birlik olmaya davet ettiğini söyledi.  Şimşek yaptığı açıklama da "Geçen hafta yapılan genel kurulla ALSEV Yönetimine seçilmiş bulunmaktayız.Öncelikle kuruluşundan bugüne kadar ALSEV için taş üstüne taş koyan herkese teşekkürlerimizi iletiriz. Bildiğiniz gibi adı “Alanya Sevdalıları ” derneğimizin kuruluş amacı;  doğup büyüdüğümüz , yaşadığımız, çocuklarımızı dünyaya getirdiğimiz , geleceğimiz  Alanya’mızın ve burada yaşayan hemşerilerimizin haklarını korumak , bu şehre gönül vermiş insanlarımızı bir çatı altında toplamak, aralarındaki dayanışmayı sağlamak ve şehrimizin ileriye gitmesine katkıda bulunmaktır" dedi.


banner111

"KENDİNİ ALANYALI GÖREN HERKESİ DERNEĞE ÜYE OLMAYA DEVAT EDİYORUZ"

Derneğin kapısının kendini Alanyalı gören herkese açık olduğunu belirten Başkan Şimşek "Alanya’da faaliyet gösterdiğimiz zaman boyunca kapımız Alanyalı olan ve kendini Alanyalı olarak gören herkese açık olacaktır. Alanya’mızın menfaatleri için gerektiğinde elimizi taşın altına koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

"ALANYA BİR SEVDADIR"

Konuşmasında hedeflerinden de söz eden ALSEV Başkanı Fatih Şimşek "ALSEV olarak hedefimiz ;  Alanya’ da faaliyet gösteren en faal dernek olmaktır.Her ne kadar biz ve yönetim kurulumuz görev başına olsak da  derneğimizi Alanyalı hemşerilerimizin destekleriyle kısa sürede bütün Alanya sevdalılarının bağrına basacağı, sahipleneceği bir dernek haline getireceğiz. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız  bize ihtiyaç duyulduğu anda Alanya'mızın yanında dimdik duracağımızı herkes bilmelidir. “Alanya Bir Sevdadır.” Sloganıyla çıktığımız bu yolda kalbi Alanya için atan bütün hemşerilerimizi çocuklarımızın geleceği olan bu şehre sahip çıkmak için ALSEV çatısı altında bizlerle birlikte dayanışma içerisinde olmaya davet ediyoruz

ALSEV YÖNETİM KURULU

Fatih Şimşek Başkan

Bilal Özaslan  Başkan Yardımcısı

Nurican Kılınç  Başkan yardımcısı

Mustafa Durgun Başkan Yardımcısı

Mehmet Tümerdem  Sayman

Serdar Ünalan Üye

Emre Çakan Üye

Faik Uygun Üye

Şükrü Göküş üye

Mehmet Mollamustafaoğlu

DENETLEME KURULU

Hüseyin Kıllı

Burhan Yılmaz

Onur Barcın

DİSİPLİN KURULU 

Adnan Çarşambaoğlu

Orhan Yeniacun

TEŞKİLAT MASASI BAŞKANI

Muhammet Şimşek

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2019, 14:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83