Altın Portakal Film Festivali heyecanı başladı

Film Tırı ilçe ilçe Antalya’yı geziyor

Altın Portakal Film Festivali heyecanı başladı
26 Ekim-1 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında, Antalya Büyükşehir Belediyesi Altın Portakal Film Tırı ilçelerde ücretsiz gösterimlerine başladı. İlk durağı Kumluca ilçesi olan film tırı hafta sonu da İbradı ve Alanya’da sinemaseverlerle buluştu. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 26 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında bu yıl 56’ncısı düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında ilçeleri gezmeye başlayan film tırı “Bizim Köyün Şarkısı” filmi ile Kumluca Cumhuriyet Meydanı’nda izleyiciyle buluştu. Bir şarkı yarışmasına katılma hayali kuran Çınar, kız kardeşi Zeynep ve arkadaşlarının macerasını anlatan film Kumlucalı çocukların beğenisini topladı. 
BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR
Kumluca Cumhuriyet Meydanı’nda çocuklarıyla birlikte açık havada film izlemenin keyfini yaşayan aileler memnuniyetlerini dile getirirken, çocuklara yönelik bu tür etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür ettiler.
İBRADI VE ALANYA’DA İLGİ YOĞUN
Altınportakal Film Tırı Kumluca’nın ardından hafta sonu da İbradı ve Alanya’daydı. İbradı Nefise Yılmaz İpek İlköğretim Okulu Bahçesinde “Bizim İçin Şampiyon” ve çocuklar için “Can Dostlar” filminin gösterimi yapıldı. Altın Portakal Film Tırı Alanya’da da iki muhteşem sinema filmini sanatseverlerle buluşturdu. Altın Portakal Tırı 29 Eylül Pazar günü Mahmutlar Cumartesi Pazarı’nda “Organize işler Sazan Sarmalı”  filmini sinemaseverlerle buluşturdu. Gösterimlere ilgi yoğun oldu. 

Altın Portakal Film Tırı ile Antalya’nın 19 ilçesinde 27 Eylül-18 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek gösterimlerde bir birinden güzel filmler sanatseverlerle buluşturulacak.











Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2019, 14:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83