ALTSO 10.Komitesinden enflasyonla mücadeleye tam destek

Bugün toplanan ve Otelcilerin temsil edildiği ALTSO 10.Meslek Komitesi, Enflasyon ile mücadeleyi amaçlayan “İndirim Kampanyasına” destek verdi.

ALTSO 10.Komitesinden enflasyonla mücadeleye tam destek
 
Komite Başkanı Muzaffer Barcın, aynı zamanda ALTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Komite Üyesi Ali Kamburoğlu yine Meclis ve Komite Üyesi Şükrü Cimrin ile Cengiz Samar’dan oluşan 10.Komite bugün geride kalan sezonu değerlendirmek üzere aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Birçok gündem maddesiyle toplanan komite üyeleri, hükümetimiz tarafından açıklanan “İndirim Kampanyasına” komite olarak gerekli desteğin verilmesi için çalışma yapacaklarını dile getirdiler.

Komite Başkanı Muzaffer Barcın, ülkemizin ekonomik sorunlarına çözüm noktasında otelciler olarak ellerini taşın altına koymayı hedeflediklerini dile getirdi. Barcın, “Her sektörde olduğu gibi turizm sektörünün de ülke meseleleri konusunda hassas davrandığı bir dönemden geçiyoruz. Biz de bu manada halkımızın uygun şartlarda tatil yapabilmesine olanak sağlamak adına indirim kampanyasına destek veriyoruz. Komitede bulunan arkadaşlar olarak da öncelikle kendi tesislerimizde bu uygulamayı hayata geçireceğiz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2018, 15:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83