ALTSO 5. kez iftar sofrası kuruyor

İlki 2014 yılında gerçekleştirilen ALTSO’nun Geleneksel İftar Yemeği'nin bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek.

ALTSO 5. kez iftar sofrası kuruyor
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, 01 Haziran 2018 Cuma günü Oba Olive Garden'da 5’incisi gerçekleştirilecek olan Geleneksel ALTSO İftar sofrasına, odanın gerçek sahibi olarak nitelediği tüm üyeleri davet etti.

“Birlik ve beraberliğin sağlandığı bu huzurlu Ramazan akşamında odanın gerçek sahipleri ile bir araya gelmeyi gelenek haline getirdik” diyen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Üyelerimizin görüş ve isteklerine büyük önem veriyoruz. Bu manada her fırsatta onlarla bir araya gelmeyi önemsiyoruz. Gerek kahvaltılı istişare toplantılarımızda, gerek üye ziyaretlerimizle, gerek telefonlarla aramak sureti ile bugüne kadar üyelerimizin görüşlerini almaya gayret gösterdik. Odamızın gerçek sahibi üyelerimizin her zaman olduğu gibi böylesine mübarek bir ayda da hatırlanmaları gerektiğini düşünüyoruz. Bu kapsamda bu yılki iftar organizasyonumuzu da 01 Haziran 2018 Cuma günü Oba Olive Garden'da gerçekleştireceğimiz. Tüm üyelerimiz davetlidir” dedi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Başkan Şahin ayrıca Alanya'mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun da her yıl olduğu gibi bu yıl da iftara katılacağını belirterek;” Sayın Bakanımız sağolsun bu yıl da bizleri onurlandıracak. Alanya’mıza yapılan hizmetlerin mimarı be bizlerin de takım kaptanı olan bakanımıza teşrifleri için bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 11:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83