ALTSO Akademi'nde şehitler için saygı duruşu

ALTSO Akademi’nin 2020 Yılı 1. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri, 29 Şubat 2020 Cumartesi günü ‘NÖRO Pazarlama’ eğitimiyle başladı. Seminerin başında İdlip’te şehit düşen Kahraman Askerlerimiz için saygı duruşu yapılarak, istiklal marşı okundu.

ALTSO Akademi'nde şehitler için saygı duruşu
Seminerde çok kısa konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “İdlip’de şehit olan Kahraman Askerlerimize Allah’tan Rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun. Rabbim şanlı ordumuzun yar ve yardımcısı olsun” dedi. 

Stratejik Yönetim Danışmanı, ABD Merkez Bankası FED Eski Araştırma Direktörü, Dünya Gazetesi Yazarı Erkin Şahinöz’ün konuşmacı olarak katıldığı eğitime vatandaşlar da büyük ilgi göstererek, ALTSO Konferans Salonu’nu doldurdu.

ŞAHİN: “ŞEHİTLERİMİZİN MEKÂNI CENNET OLSUN”

Seminerde, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Suriye İdlip’te askerlerimizin şehit olmasından dolayı konuşmasını kısa kesti. Başkan Şahin, “Hepimizin bildiği üzere Suriye İdlip’ten gelen acı haberler yüreğimizi dağladı. Böyle acı günlerde konuşmak gerçekten çok zor. O yüzden sözlerimi uzatmak istemiyorum. Şehit olan Kahraman Askerlerimize Allah’tan Rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun. Rabbim şanlı ordumuzun yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu. 

Başkan Şahin’in konuşmasının ardından, Stratejik Yönetim Danışmanı, ABD Merkez Bankası FED Eski Araştırma Direktörü, Dünya Gazetesi Yazarı Erkin Şahinöz sunumunu gerçekleştirdi. 
NÖRO Pazarlamayı tüm ayrıntılarıyla katılımcılara anlatan Şahinöz, “Üretimden insanın kas gücü çıkarılıyor. Ekosistemden de blokzincir, kripto para ve paylaşım ekonomisi ile aracı çıkarılıyor. İnsan beyni ise Nöro pazarlama ile işgal ediliyor. Nöro; bilişsel dünya beyin demektir. Pazarlama ise sana ihtiyacın olmayan bir şeyi satma sanatıdır” dedi. 
İnsan beyninin üç bölümden oluştuğunu belirten Şahinöz “Alt beyin, orta beyin ve üst beyin. Aslında “üçü bir arada” gibi düşünebiliriz. Neokorteks olarak da bilinen üst beyin, beynin yaklaşık üçte ikisini oluşturuyor. Üst beyin; insanın öğrenen, düşünen, sorgulayan, mantık yürüten, analiz eden, problem çözen, rasyonel yani akılcı kararlar alan entellektüel beynidir” diye konuştu. 
Şahinöz, Platform Ekonomisi, Hemen Şimdi Ekonomisi, Mekansız Ekonomi, GİG Ekonomisi, Nesnelerin İnterneti, Büyük Veri Analitiği, Makine Öğrenmesi, Blokzincir, Kripto Paralar, Yatay Pazarlama ve  Jetonlaşma konularında da katılımcılara önemli bilgiler aktardı. 
Seminerin son kısmında ise ALTSO Başkan Yardımcısı Fatma Taşpınar ve ALTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Burcu Haboğlu Baba, Şahinöz’e ipek kozasından yapılmış tablo ve çiçek takdim ederek, konuşmalarından dolayı teşekkür ettiler.










Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2020, 15:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83