ALTSO Başkanı Şahin çocukları sevindirdi

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen 4 okulda toplam 810 öğrenciye eşofman yardımında bulundu.

ALTSO Başkanı Şahin çocukları sevindirdi
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), her yıl olduğu gibi bu yıl da TOBB’dan gelen öğrenci yardımlarına, kendi bütçesinden de katkı yaparak ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdı. Başkan Şahin, hayırsever işadamlarını teşvik etmeyi hedefledikleri bu çalışmanın örnek olması temennisinde bulundu. 

ŞAHİN: “EKONOMİNİN YANINDA SOSYAL SORUNLARLA DA İLGİLENİYORUZ”

Her yıl olduğu gibi bu yılda eşofman yardımlarını gerçekleştirdiklerini ifade eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin,  “ALTSO olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da TOBB’dan gelen öğrenci yardımına yönetim kurulumuzdan da katkı vererek öğrencilerimize yardımları ulaştırdık. Ticaret odası sadece Alanya’nın ekonomik sorunlarının değil sosyal sorunların da her zaman içerisinde olmuştur, olmaya da devam edecektir. Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Er beyin de katkılarıyla taşımalı eğitim yapılan okullarımızı özellikle seçtik. Ayşen-Cengiz Urfalıoğlu İlköğretim Okulu, Türkler İmam Hatip Ortaokulu, AKDAM İlk Okulu’nda öğrencilerimize eşofman ve basketbol toplarını hediye ettik. Yarın da Mahmutlar Halil Ülker İlköğretim Okulu’nda öğrencilerimizle bir araya geleceğiz. Şehrimizin ticari sorunlarının yanın da sosyal sorunlarıyla da ilgilenmeye devam edeceğiz” dedi. 

ER: “BİR ÇOCUK GÜLERSE DÜNYA GÜLER”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ise Alanya’nın ekonomik sorunlarının yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Er, “Bir çocuk gülerse dünya güler projesi kapsamında sosyal sorumluluk projesini de içerisine alarak yaklaşık bin çocuğumuzu mutlu etmek için bugün Ayşen-Cengiz Urfalıoğlu İlköğretim Okulu’ndan start verdik. Sayın başkanımıza çocukları sevindirdikleri, mutlu ettikleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2018, 15:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83