ALTSO'da ikinci Mehmet Şahin dönemi

ALTSO'nun bugün gerçekleştirilen kongresinde Mevcut Başkan Mehmet Şahin bir kez daha başkan seçildi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) bugün kongresini gerçekleştirdi. Kongrede Mevcut Başkan Mehmet Şahin kırmızı ve Mustafa Tuna mavi liste ile yarıştı. Atatürk Kapalı Spor Salonunda saat 09.00'da başlayan kongredeki oy verme işlemi 17.00'a kadar sürdü. Daha sonra ise sayım işlemlerine geçildi.

TUNA BİR KEZ DAHA KAYBETTİ

Kongrede sayım işlemlerinin ardından Mevcut Başkan Mehmet Şahin ve listesi bir kez daha Mustafa Tuna ve ekibine karşı galip geldi. Şahin böylece güven tazeleyerek bir dönem daha Alanya ticaretinin başına geçti.

19 KOMİTE ŞAHİN'İN


Seçimlere 24 komite ile girilmişti. Bu komitelerden 19 tanesini kırmızı liste ile Mehmet Şahin kazanırken, 5 komite de ise mavli listeli Mustafa Tuna güldü. Tuna'ya neredeyse 4 katı fark atan kırmızı liste genel toplamda da seçimin galibi olmuş oldu. 

Bu arada 21. komite de ilginç bir olay yaşandı. Sayım yapıldıktan sonra oyların eşit olması sebebiyle, İlçe Seçim Kurulu yetkilileri kura çektiler. Kurayı Mehmet Şahin kazanarak, bir komite daha kazanmış oldu. 

ŞAHİN'İN İLK SÖZLERİ
Tekrar başkan seçilerek güven tazeleyen Şahin, sonuçların gelmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı. Sorumluluklarının arttığını belirten Şahin, "Aldığımız sonuçlarla, güven tazelemiş olduk ve üyelerimizin bu desteği bizi çok mutlu etti. Sorumluluklarımızın farkındayız ve bundan sonrası için de sorumluluklarımızın arttığını biliyoruz. Ona göre daha çok çalışarak üyelerimiz ve Alanya için her şeyin en güzelini yapacağız." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 18:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83