ALTSO'dan ilk ziyaret Bakan Çavuşoğlu'na

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nın 4 Nisan 2018 Çarşamba günü gerçekleşen seçimlerinde güven tazeleyen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

ALTSO'dan ilk ziyaret Bakan Çavuşoğlu'na

Şahin ve beraberindeki heyetin ilk durağı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun makamı oldu. Seçimlerinin hemen ardından kendilerine tebrik ziyaretine gelen Bakan Çavuşoğlu’na gerçekleşen iade-i ziyaret çok sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü. 

banner111
Ziyarete ALTSO yönetim kurulu üyeleri ve Alanyalı işadamları da katıldı. Ziyarette Bakan Çavuşoğlu ile gündemi değerlendiren Şahin, Alanya'ya ve beklentilere ilişkin de bilgiler verdi.

'HER ZAMAN VE HER ŞARTTA YANINIZDA OLACAĞIM' 
Bakan Çavuşoğlu, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in çok başarılı bir dönem geçirdiğini belirterek "Başarılı çalışmalarınızın ardından seçim kampanyanız da çok nezihdi. Alanya'da çok başarılı bir ticaret odası başkanı ve ekibi var. Başarılarınız devam edecek, ben de hep yanınızda olacağım" dedi. 

ŞAHİN’DEN ÇAVUŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR 
Şahin, Bakan Çavuşoğlu'na Alanya’ya yaptığı hizmetler ve ürettikleri projelere verdiği destekleri için teşekkür etti.  
İKİNCİ DURAĞI TOBB OLDU 
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve işadamlarının Ankara'daki ikinci durağı ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu oldu. Şahin ve Alanya heyeti, Hisarcıklıoğlu tarafından son derece sıcak karşılandı. Şahin'in Ankara'da elinin çok güçlü olduğunu söyleyen Hisarcıklıoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da Alanya'ya büyük önem verdiğini ve bu sayede kendi yüklerinin hafiflediğini söyledi. Hisarcıklıoğlu, konuşması sırasında "Mehmet Şahin'in bana ihtiyacı yok çünkü bir telefonla iş bitirir" diyerek espri yaptı, ayrıca Şahin'in iki ALTSO Başkan Yardımcılığı görevinden birisini Fatma Taşpınar'a verdiğini de hatırlatarak "Mehmet Bey'i, bir bayan başkan yardımcısı seçtiği için tebrik ediyorum. Kendisi bu erdemli davranışıyla tüm odalara örnek oldu" dedi. 
Başkan Şahin de Alanya hakkında bilgiler verdiği Hisarcıklıoğlu'na Alanya'ya destekleri ve sıcak karşılaması için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2018, 17:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83