ALTSO geleneği bozmadı

ALTSO Başkanı Şahin ve yönetimi, her bayramda olduğu gibi bu yılda Alanya Huzurevi sakinlerini ziyaret etti ve Garnizon Şehitliğine giderek dua etti

ALTSO geleneği bozmadı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri bayram geleneğini sürdürdü. Her yıl olduğu gibi bayram öncesinde Alanya Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek bayramını kutlayan Şahin ve ekibi daha sonra Garnizon Şehitliğine giderek şehitler için dua etti.
Ziyaretlere öğle saatlerinde başlayan Başkan Mehmet Şahin ve ALTSO yönetimi ilk olarak Alanya Huzurevi'ne gitti.  Burada yaşlıların bayramını kutlayan Şahin ve ekibi huzurevi sakinlerine karanfil takdim etti. Yaşlılarla bol bol sohbet eden Şahin, hatıra fotoğrafının ardından huzurevinden ayrıldı. ALTSO Yönetimi daha sonra Garnizon Şehitliğine gitti. Başkan Şahin ve arkadaşları şehitler için dua etti.Ziyaret hakkında gazetecilere konuşan bilgi Mehmet Şahin, “Kurban Bayramı öncesi Alanya Huzurevi'ni ve Garnizon Şehitliği’ni ziyaret ettik. Huzurevi sakinlerimizin bayramlarını kutlarken, vatanımız uğruna canını hiç düşünmeden feda eden kahraman şehitlerimiz için Garnizon Şehitliği'nde dua ettik.” dedi.









Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2019, 18:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83