ALTSO Meclisi'nin konuğu AHEP Rektörü Öner oldu

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) Şubat ayı olağan meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda ALTSO Başkan Yardımcısı Fatma Taşpınar gerçekleşen Yönetim Kurulu faaliyetleri konusunda meclis üyelerini bilgilendirdi.

ALTSO Meclisi'nin konuğu AHEP Rektörü Öner oldu
Meclis toplantısına Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner’de misafir olarak katılarak, üniversite faaliyetleri konusunda meclis üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.  Son bir ayda gerçekleşen yönetim kurulu faaliyetlerini meclis üyelerine aktaran Başkan Yardımcısı Fatma Taşpınar, ALKÜ Rektörü Prof Dr Ekrem Kalan’ın ALTSO’yu ziyaret ettiğini belirterek, “Üniversitemizin acil giderilmesi gereken eksiklikler konusunda ALKÜ Rektörümüzle, Başkanımız Mehmet Şahin görüş alışverişinde bulundu. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da üniversitemize katkı yapmak için ALTSO olarak her türlü çalışmayı yapıyoruz” dedi. 

ALTSO’DAN DEPREMZEDELERE YARDIM

Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem sonrasında oluşan acil ihtiyaçlar nedeniyle Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak yardım kampanyası yaptıklarını hatırlatann Taşpınar,  yardım kampanyasında toplanan malzemeleri TOBB öncülüğünde Elazığ ve Malatya illerindeki AFAD Koordinasyon Merkezleri’ne gönderdiklerini ifade etti. Taşpınar konuyla ilgili ayrıca bu tür afetlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu. 

RUSYA İLE İLİŞKİLER

Rusya Federasyonu Ulusal Turizm Birliği ile ALTSO arasında imzalanan iyi niyet protokolü konusunda da meclis üyelerini bilgilendiren Taşpınar, “Murmansk’tan, Alanya Gazipaşa’ya charter uçuşların arttırılması, Kola yarımadasındaki turizm imkanları ile Alanya Turizmi arasında işbirliği, Türk Vatandaşlarına uygulanan vizenin iptali, Murmansk ve Alanya’daki yükseköğrenimde işbirliği gibi konular üzerinde yapacağımız çalışmalar imzaladığımız protokolde yer aldı” diye konuştu. 

SEMİNERLERE DAVET

Taşpınar ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Alanya Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan’ın ALTSO’yu ziyaretleri konusunda da bilgiler aktararak, 29 Şubat’ta başlayacak olan ALTSO Akademi’nin 2020 Yılı 1. Dönem Kişisel Gelişim Seminer Programlarına  meclis üyelerini davet etti. 

REKTÖR ÖNER’DEN TEŞEKKÜR

ALTSO Meclisi’nin son bölümünde ise Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, söz alarak üniversite faaliyetleri konusunda bilgilendirme yaptı. Rektör Öner, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e de AHEP’e yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, meclis üyelerinden gelen soruları yanıtladı.









Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2020, 17:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83