ALTSO MECLİSİ’NDE ÇAVUŞOĞLU ÇOŞKUSU

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yeniden dışişleri bakanlığına getirilmesini ALTSO Meclis topalntısında değerlendiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "Gurur duyuyoruz. Sayın Çavuşoğlu artık Alanya’mızın değil ülkemizin gururu olmuş büyük bir devlet adamıdır" dedi.

ALTSO MECLİSİ’NDE ÇAVUŞOĞLU ÇOŞKUSU

 ALTSO Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı 24 Mayıs 2016 Salı günü gerçekleştirildi. Toplantıda, başta yeni kurulan 65. Hükümetin kurulması, Alanya’mızın gururu Mevlüt Çavuşoğlu’nun yine Dışişleri Bakanı olması ve Alanyaspor olmak üzere gündemdeki konular değerlendirildi. Geçmiş ayın yönetim kurulu faaliyetlerine dair meclis üyeleri bilgilendirildi. Toplantıda bir de Kaymakam Dr Hasan Tanrıseven sürprizi yaşandı. Tanrıseven başkan Şahin’i ziyaret etmek için geldiği ALTSO da meclis toplantısına katılarak üyeleri selamladı.

banner111
Toplantıda meclis üyelerine hitap eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Başbakan Binali Yıldırım Başbakanlığında kurulan 65. Hükümetin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu. Şahin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yeniden dışişleri bakanlığına getirilmesini ise ,”Gurur duyuyoruz. Sayın Çavuşoğlu artık Alanya’mızın değil ülkemizin gururu olmuş büyük bir devlet adamıdır” şeklinde yorumladı.

“ALANYASPOR’UN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Konuşmasında Alanyaspor’un başarısından da bahseden Başkan Şahin, meclis üyelerini ve iş adamlarını Süper Lig’in eşiğine gelen Alanyaspor’a destek vermeye davet etti. Oda olarak her zaman Alanyaspor’un yanında olduklarını hatırlatan Şahin, yönetim kurulunda bulunan Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, üyeler Kamil Köseoğlu ve Kemal Zamanoğlu’nun aynı zamanda Alanyaspor yönetiminde de yer aldığını vurguladı.Şahin son olarak hakemlerin yanlış kararları sonrasında Alanyaspor’un Play Off oynamak zorunda kaldığına işaret ederek, “Maçlarımızı yöneten hakemlerimiz adil davransa ve hakkaniyetli kararlar alsalardı şu anda şampiyon olarak Süper Lige çıkmış olurduk. Ben hiçbir hakem kasıtlı demiyorum ama yapılan yanlışlar ortada. Umarım finalde hakemlerimiz adaletli bir yönetim gösterir” diye konuştu.

“ALANYA’DA ALIŞVERİŞ VAR”

Alanya ve tüm dünya genelinde bir ekonomik krizin söz konusu olduğuna değinen Başkan Şahin, “ALTSO olarak bu zor günlerde esnafımızın yüzünü güldürebilmek için çeşitli projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu kapsamda daha önce İstanbul ve Ankara’da gerçekleştirilen bir projenin Alanya’da da uygulanması için yaptığımız çalışmalar sonuca ulaştı. Ortağı olduğumuz Antalya Tanıtım A.Ş. ile birlikte yürüttüğümüz projeyle anlaşmalı 23 bankanın kredi kartıyla herhangi bir iş yerinden 25 TL’lik alışveriş yapan kişiler 1 çekiliş hakkı elde edecek. Kampanya sonunda yapılacak çekilişi kazananlara 7 tane Peugeot 301 başta olmak üzere çeşitli hediyeler verilecek” dedi.

“KOOPERATİFİMİZ, GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ”

ALTSO İmalatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 2015 Yılı Olağan Genel Kurulu’nu 23 Mayıs da gerçekleştirdiğini belirten Başkan Şahin, Küçük Sanayi Sitesi konusunda gelinen son noktayı meclis üyeleriyle paylaştı. 

ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu inşaatının tüm hızıyla sürdüğüne de vurgu yapan Başkan Şahin, “Okulumuzun kaba inşaatını tamamladık. Tüm duvar çalışmaları bitti. Kimsenin kuşkusu olmasın söz verdiğimiz gibi okulumuzu yeni eğitim ve öğretim dönemine yetiştireceğiz” dedi.

Başkan Şahin konuşmasının son kısmında da, KOSGEB desteğiyle gerçekleştirilen ABD İş Gezisi, Sustour Projesi’nin Kapanış Toplantısı, ALTSO Akademi konularında da ALTSO Meclis Üyeleri’ne çeşitli bilgiler aktardı.

KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN DESTEK ÇAĞRISI

Kaymakam Dr Hasan Tanrıseven sürpriz biçimde katıldığı toplantının son bölümünde Alanyaspor’un Cuma günü Konya’da Adana Demirspor’la oynayacağı maça değindi. Konuşmasında Alanyaspor’a her zaman destek veren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetimine teşekkür eden Tanrıseven, Alanya Halkını bu önemli müsabakaya davet etti.

ALTSO’nun KOSGEB desteğiyle ABD’ye düzenlediği iş gezisine katılan ALTSO Meclis Üyesi Fatma Taşpınar da meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde söz alarak, iş gezisi hakkında bilgi verdi. ABD İş Gezisinin çok yararlı olduğuna değinen Taşpınar, çok sayıda resmi ziyaret yaptıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 16:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83