ALTSO seçim tarihi belli oldu

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, daha önce Türkiye Genelinde Bakanlar Kurulu Kararı ile Nisan ayına ertelenen Ticaret ve Sanayi Odaları Organ seçimlerinin Alanya’mızda 04 Nisan 2018 Çarşamba günü Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacağını açıkladı.

ALTSO seçim tarihi belli oldu

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO)'nda merakla beklenen seçim tarihi belli oldu. Mevcut Başkan Mehmet Şahin ve Başkan Adayı Mustafa Tuna'nın aday olduğu seçimde tarih 4 Nisan Çarşamba günü olarak belirlendi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, 4 Nisan'da yapılacak olan seçime tüm üyeleri davet etti. Seçim Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

banner111
ALTSO üyelerinin turizm sezonuna daha iyi hazırlanabilmelerine olanak sağlamak amacıyla seçimleri nisan başında yapmaya karar verdiklerini belirten Şahin, “Seçimlerimiz bir kez ertelendi. Üyelerimiz daha fazla yorulmasın istedik.” dedi.
Başkanı Şahin, “Bu bir bayrak yarışı. Demokratik bir şekilde seçimlerimiz gerçekleştirilecektir. Resmi makamlardan tarih ve yer konusunda onay aldık. Alanya’mıza hayırlı olur inşallah.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2018, 12:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83