ALTSO’dan Antalya çıkartması

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, yeni göreve başlayan Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve Alanya’da görev yaptıktan sonra Antalya’ya tayini çıkan 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Aydın Çolak ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.

ALTSO’dan Antalya çıkartması
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, 18 Ocak 2018 Cuma günü Antalya çıkarması yaparak, Türel, Aktemur, Ulucan ve Çolak’ı ziyaret etti.

İlk olarak Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur ve Antalya Emniyet Müdürü  Mehmet Murat Ulucan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan ALTSO Heyeti güvenlik konusunda bölge olarak çok başarılı bir dönem yaşandığına dikkat çekti. 

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Sayın Aktemur ve Sayın Ulucan’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledik. Antalya ve Alanyamızın güvenliği konusunda kolluk güçlerimiz çok iyi çalışıyor. Alanya’da da Başsavcımız, Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanımız başarılı çalışmaları ile huzuru tesis etti. İl Jandarma Komutanımız ve İl Emniyet Müdürümüzün de bu başarıda payı büyük. Kendilerine teşekkür ettik ve işbirliği konularında görüş alışverişinde bulunduk” dedi. 

Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “ Başarılı çalışmaları ile tanıdığımız ALTSO Başkanımız ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederim. Kendileri ile geçmişte olduğu gibi Alanya menfaatine işbirliği yapmaya devam edeceğiz” dediler. 

ALTSO Heyeti Antalya ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz yıl Alanya’dan, Antalya’ya atanan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Aydın Çolak’ı ziyaret etti. Şahin, Çolak’ın Alanya’da 1.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak çok büyük hizmetleri olduğunu ve başarılarının Antalya’da devam etmesi temennisinde bulunduklarını söyledi. Odasının duvarını Alanya resmî ile süsleyen ve Alanya’yı çok sevdiğini dile getiren Çolak da, yakın dostu ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 


ALTSO Heyetinin bir sonraki durağı Antalya Büyükşehir Belediyesi oldu. Burada Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ettiklerini belirten Başkan Şahin, “Belediyemizle koordineli olarak yürüttüğümüz projelerimiz konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Son gelişmeleri değerlendirdik” dedi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel de ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i çok çalışkan ve başarılı bulduğunu, devam eden ve yeni planladıkları projeleri konuştuklarını söyledi. 

ŞAHİN: “PROJELERİMİZ ALANYA’MIZIN MARKA DEĞERİNE KATKI SUNACAK”

Güzelbağ Sanayi Sitesi, Türkler Toptancı Hali gibi vizyon projelerle ilgili Türel’le görüşen ALTSO Başkanı Şahin, “Alanya’mızın marka değerine katkı sunacak projelerimizin son aşamaları konusunda fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah projelerimiz en kısa sürede hayata geçecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 17:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83